«Μπαμ» με τον Αλέξη Κυρίτση από τον Ερμή Σχηματαρίου!

Έτοιμος να… ταράξει τα νερά στην Α2 είναι ο Ερμής Σχηματαρίου, που ανακοίνωσε τη συνεργασία με τον πολύπειρο άσο Αλέξη Κυρίτση! Ο έμπειρος άσος που την περασμένη περίοδο αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Β’ εθνικής, αποδέχθηκε την πρόσκληση-πρόκληση ν’ αγωνιστεί στην Α2, υπό τις οδηγίες του Νίκου Οικονόμου. «Από την πρώτη στιγμή με προεξέχοντα τον Νίκο Οικονόμου μου έδειξαν πόσο με θέλουν και μου ανέλυσαν το πλάνο και τις φιλοδοξίες της ομάδας που μου έκαναν πολύ εύκολη την απόφαση μου», τόνισε ο Κυρίτσης, μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας με τον Ερμή.

Η ανακοίνωση του Ερμή Σχηματαρίου αναφέρει: «Ο σύλλογος μας ανακοινώνει την μεταγραφή του αθλητή Αλέξη Κυρίτση !!!!! Μια μεταγραφή που δεν χρειάζεται συστάσεις. Ο περσινός πρώτος σκόρερ της Β’ Εθνικής είναι και επίσημα παίκτης μας. Ο Αλέξης με ένα πλούσιο βιογραφικό στην φαρέτρα του που περιλαμβάνει: Μέλος της Εθνικής Ελλάδας (2005-2009), Δυο φορές κυπελλούχος Ελλάδας το 2004 με Άρη Θεσσαλονίκης και το 2012 με Παναθηναϊκό !!!! 4 φορές κορυφαίος σκόρερ πρωταθλήματος στην Α2 !!! Η Διοικούσα επιτροπή του τμήματος μπάσκετ θέλει να ευχαριστήσει τον κ. Νίκο Καφρίτσα και τον καθηγητή Παντείου Πανεπιστημίου κ. Χρήστο Γαλανό για την πολύτιμη συνεισφορά στην υλοποίηση αυτής της μεγάλης μεταγραφής !!! Απευθυνόμενοι στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε να μην τρομοκρατηθείτε … Θα ακούσετε ότι ο Αλέξης είναι ”φονιάς“, ότι είναι ”πυροβολικό” , ότι τρομοκρατεί τους αντιπάλους και αλλά πολλά ..Μην τους πιστέψετε, είναι καλό παιδί και οικογενειάρχης… Αλέξη καλώς ήρθες στην οικογένεια του Ερμή Σχηματαρίου».

Από την πλευρά του ο άσος σχολίασε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που γίνομαι μέλος της ομάδας του Ερμή Σχηματαρίου. Από την πρώτη στιγμή με προεξέχοντα τον Νίκο Οικονόμου μου έδειξαν πόσο με θέλουν κ μου ανέλυσαν το πλάνο κ τις φιλοδοξίες της ομάδας που μου έκαναν πολύ εύκολη την απόφαση μου. Από μέρους μου θα κάνω ότι είναι δυνατό να δικαιώσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν κ να βοηθήσω στην επίτευξη των στόχων της ομάδας. Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με υγεία κ επιτυχίες».