Μπογδανίδης: «Να μας συγχωρέσουν που δεν ανταποκριθήκαμε στις προσδοκίες τους»

Ο Πόλις Καλλιθέας γνώρισε την ήττα στην Αταλάντη από τον Λοκρό επιστρέφοντας μετά από έξι χρόνια στα τοπικά πρωταθλήματα.

Ο Αχιλλέας Μπογδανίδης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο της ομάδας, ενώ ενημέρωσε για την αποχώρηση πέντε παικτών.

Αναλυτικά:

«Υπερβάλλαμε εαυτόν για ένα ημίχρονο αλλά η υπέρβαση δεν έγινε για τρίτη σερί αθλητική συνάντηση, νίκη που θα μας έβαζε σε πορεία σωτηρίας .Ήρθε η ήττα και ο υποβιβασμός στις τοπικές κατηγορίες μετά από έξι ονειρικές αγωνιστικές περιόδους, συναισθήματα πολλά και ανάμεικτα αλλά λίγο πολύ όλα αναμενόμενα ,μην γελιόμαστε, με τα ψέματα θα ήταν άθλος η σωτηρία μας.

Ευχαριστώ τον κόσμο της Αταλάντης για το χειροκρότημα και από την καρδιά μου της εύχομαι κάθε αγωνιστική επιτυχία γιατί το αξίζουν ,αναμφισβήτητα είναι από τις πιο υγιείς ομάδες της κατηγορίας. Δυστυχώς είμαστε στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώνουμε ,για διαφορετικούς λόγους ανά περίπτωση ,το τέλος της συνεργασίας μας με τους αθλητές Κυριλής Δημήτριος, Χαντάτ Ιωσήφ, Λάμπος Ευστάθιος, Τσελέκο Νικόλαο και Καρανδρέα Δημήτριο και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο μέλλον στην αθλητική τους διαδρομή πετυχαίνοντας όλα αυτά που ονειρεύονται και έχουν βάλλει ως στόχο.

Τέλος εύχομαι στο φίλαθλο κοινό μας Καλό Πάσχα και τους ζητώ να μας συγχωρέσουν που δεν ανταποκριθήκαμε στις προσδοκίες τους. Χίλια συγνώμη από καρδιάς ….».