Μπουρδάνος: «Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε»

bourdanosΤο ξεκίνημα που ονειρευόταν έκανε το Παγκράτι στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε του Γυμναστικού Συλλόγου Λαρισαίων, με τον Σωτήρη Μπουρδάνο, να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση.

Ο 30χρονος γκαρντ, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ για τη νίκη της ομάδας του, το μέλλον της, ενώ αναφέρθηκε και στο επόμενο παιχνίδι με τον Δούκα στο Μαρούσι.

-Σωτήρη, η νίκη απέναντι στη Λάρισα, δεν ήταν τόσο εύκολη, όσο δείχνει το τελικό σκορ. Ένα δικό σας ξέσπασμα στην τελευταία περίοδο, έκρινε ουσιαστικά την αναμέτρηση. Θεωρείς ότι όσο περνούσε η ώρα, έφευγε από πάνω σας το άγχος της πρεμιέρας; Τι άλλαξε τη ροή του αγώνα;

«Η αλήθεια είναι ότι είχαμε λίγο άγχος και μας επηρέασε η απουσία του κόσμου διότι το παιχνίδι ήταν κεκλεισμένων των θυρών. Είμαστε μία καινούργια ομάδα. Στην ουσία είμαστε μαζί μία εβδομάδα. Όμως, μέρα με τη μέρα ή ακόμη και χρόνο με το χρόνο, κάτι που φάνηκε και στο παιχνίδι με τη Λάρισα, γινόμαστε καλύτεροι. Γενικώς παίξαμε σκληρή άμυνα, ενώ στην τελευταία περίοδο, βάλαμε κάποια μεγάλα σουτ, ξεφύγαμε με 15 πόντους διαφορά και η Λάρισα δεν μπόρεσε να ακολουθήσει».

-Το Παγκράτι είναι από τις πιο ιστορικές ομάδες του ελληνικού μπάσκετ αλλά τα τελευταία χρόνια, παλεύει στο πρωτάθλημα της Α2. Πιστεύεις πλησιάζει η στιγμή που θα το δούμε και πάλι στα μεγάλα σαλόνια;

«Αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και θεωρώ ότι το πιο σημαντικό κομμάτι, είναι το οικονομικό. Πάντως, το Παγκράτι έχει μπει σε καλό δρόμο τα τελευταία δύο χρόνια και θέλουμε να συνεχίσουμε την καλή πορεία. Δεν βάζουμε κάποιο συγκεκριμένο στόχο αλλά θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Ελπίζω σύντομα να επιστρέψει το Παγκράτι στην Α1, θα είναι χαρά για όλους».

-Τώρα ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Δούκα στο Μαρούσι. Τι πιθανότητες δίνεις να αποδράσετε με το διπλό;

«Θα πάμε χωρίς άγχος στο Μαρούσι. Είναι ευκαιρία να δουλέψουμε περισσότερο, να μάθουμε ο ένας τον άλλο καλύτερα. Θα παλέψουμε για το καλύτερο και στο τέλος θα πάρουμε αυτό που μας αναλογεί».