Μπουρδάνος: «Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να δουλεύουμε»

Μία δύσκολη εβδομάδα με τρία παιχνίδια, πέρασε για την Αχαγιά, η οποία καλείται την Κυριακή (24/11) να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα απέναντι στην Ερμιόνη. Ο Σωτήρης Μπουρδάνος μίλησε για την επερχόμενη αναμέτρηση, ενώ αναφέρθηκε και στην εβδομάδα που πέρασε. 

«Μέσα σε πέντε ημέρες δώσαμε τρία παιχνίδια κάτι που είναι πολύ δύσκολο γιατί μεσολάβησαν δύο ταξίδια. Ειδικά αυτό στην Κεφαλλονιά ήταν μακρύ και δύσκολο και μετά στην Αθήνα. Μέσα σε όλα αυτά ήρθαν και δύο κακές ήττες. Η ομάδα είναι κουρασμένη αλλά έβγαλε αντίδραση και το Σάββατο ήμασταν έτοιμοι».

Οσον αφορά το επερχόμενο παιχνίδι της Κυριακής, ο έμπειρος γκαρντ, δήλωσε. «Η Ερμιόνη μπορεί να είναι χαμηλά στη βαθμολογία, αλλά έχει έμπειρα παιδιά. Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να δουλεύουμε, να κερδίσουμε το ματς οπωσδήποτε γιατί θέλουμε να είμαστε στα πάνω… στρώματα.  Αυτός είναι ο στόχος της ομάδας, να παλεύει όλα τα ματς και στο τέλος να κερδίζει».

Τέλος, για τη στήριξη του κόσμο, ανέφερε. «Μας έχει στηρίξει στα δύο εντός έδρας. Θέλουμε περισσότερο, Γνωρίζουμε ότι στην πόλη αγαπάνε την ομάδα. Αλλά πρέπει και μεις να κάνουμε κι άλλες νίκες για να φέρουμε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο».