Μποχωρίδης: “Η καλή δουλειά και η ομαδικότητα, μας συσπείρωσαν”

Η ψυχολογία των παικτών του Χολαργού έχει αλλάξει άρδην μετά την έλευση του Στέργιου Κουφού. Κάτι που φαίνεται τόσο από το 4-0 που μετρά ο Χολαργός στις ισάριθμες τελευταίες αναμετρήσεις του, όσο και από την κατακόρυφη άνοδο επιθετικά, με το μ.ο. να ανεβαίνει στους 91 πόντους στα τελευταία ματς! Τα στοιχεία αυτά είναι απόρροια της καλής δουλειάς που γίνεται στον Χολαργό, όπως αποκαλύπτει ο Νίκος Μποχωρίδης, που αναφέρθηκε τόσο στις νίκες, όσο και στο επικείμενο δύσκολο ματς με τους Μαχητές.

Για το νικηφόρο σερί του Χολαργού ο Μποχωρίδης σχολίασε: “Είναι αποτέλεσμα της καλής δουλειάς που γίνεται και της ομαδικότητας. Με την έλευση του κ. Κουφού άλλαξαν πολλά προς το θετικό και η αλήθεια είναι ότι αυτό βγαίνει στο παρκέ. Η εικόνα μας, έχει βελτιωθεί σε μεγάλο βαθμό, συσπειρωθήκαμε, παίζουμε ο ένας για τον άλλον. Τομείς, πολύ σημαντικοί για μία ουσιαστικά νέα ομάδα”.

Για τον αγώνα του Σαββάτου με τους Μαχητές τόνισε: “Ο αντίπαλός μας είναι μία σκληρή ομάδα που παλεύει σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη προκειμένου να αποφύγει τα πλέι άουτ. Εμείς, όμως, παίζουμε στην έδρα μας και αν παρουσιάσουμε το ίδιο πρόσωπο με τα προηγούμενα τέσσερα παιχνίδια, θα έχουμε τον πρώτο λόγο για τη νίκη”.

Τέλος αναφέρθηκε και στην παρουσία του κόσμου και τη δυναμική που δίνει στους παίκτες: “Κλείνοντας, θέλω να αναφερθώ και στην ενέργεια που μας δίνει ο κόσμος του Χολαργού. Στον αγώνα με τον Ηρακλή ήταν πολύ ωραία η ατμόσφαιρα που δημιούργησε στο γήπεδο και η βοήθειά του είναι σημαντική για εμάς και την προσπάθεια που γίνεται”.