Μπρατσιάκος: «Είμαστε έτοιμοι για όλα»

kymh-mpratsiakosΕυχαριστημένος από τη νίκη αλλά και την απόδοση της Κύμης του για 25′ ήταν ο Βασίλης Μπρατσιάκος, που σε δηλώσεις του στο eviabasket.gr τόνισε για το ματς με το Παγκράτι: «Ξεκινήσαμε με νίκη τις υποχρεώσεις για το 2016 και αυτό είναι το πρώτο σημαντικό γεγονός. Το δεύτερο είναι, ότι για 25′ παίξαμε σπουδαία σε άμυνα και επίθεση, είχαμε εκρηκτικό ρυθμό και παίρνοντας μεγάλη διαφορά βάλαμε τις βάσεις από νωρίς, για μια σπουδαία νίκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο, αν και ξέραμε ότι το Παγκράτι δεν τα παρατάει εύκολα, δεν μπήκαμε με την απαιτούμενη συγκέντρωση, είχαμε λάθος επιθετικές αποφάσεις και λανθασμένες αμυντικές αντιδράσεις, με συνέπεια στο τέλος να πέσει σε μονοψήφιο αριθμό η διαφορά και το ματς να πάρει φωτιά.

Η ομάδα εκεί αφυπνίστηκε, αντέδρασε σωστά και πήρε το ματς, απέναντι σε ένα σπουδαίο και ιστορικό αντίπαλο, μέσα σε ένα σπουδαίο και ιστορικό γήπεδο που όποιος υποτιμήσει θα το πληρώσει ακριβά..

Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και από αύριο σκληρή δουλειά γιατί μας περιμένουν μεγάλα ματς μέχρι το τέλος και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα».