Μπρατσιάκος: «Εχουμε ακόμα 11 τελικούς»

mpratsiakos_kymhΗ Κύμη πήρε τη Δόξα Λευκάδας και όπως είναι φυσικό ο Βασίλης Μπρατσιάκος έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του. Ο κόουτς της Κύμης σε δηλώσεις του στο eviabasket.gr αναφέρθηκε στο παιχνίδι, ενώ τόνισε πως ακόμα υπάρχουν 11 τελικοί.

«Ήταν μια μεγάλη νίκη για εμάς μετά από σπουδαία εμφάνιση. Μπήκαμε με μεγάλη θέληση μέσα στο ματς και δείξαμε από το πρώτο λεπτό πόσο θέλαμε τη νίκη. Ήμασταν πιστοί στο αμυντικό μας πλάνο και μέσα από αυτό τρέξαμε στον αιφνιδιασμό και πήραμε 18 πόντους διαφορά από το 6′ κιόλας λεπτό.

Κρατήσαμε φρέσκια την ομάδα μέχρι τέλους, έπαιξαν όλοι οι παίκτες μας και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη παίζοντας έξυπνα και θεαματικά αρκετές φορές ευχαριστώντας ταυτόχρονα και τον κόσμο που για μια ακόμη φορά γέμισε το γήπεδό μας. Εκτός της νίκης μας το σημαντικό είναι ότι όλη η ομάδα είναι ξανά μαζί, χωρίς τραυματισμούς. Εύχομαι να πάμε μέχρι το τέλος χωρίς απρόοπτα και αρχής γενομένης από τη Δευτέρα ξανά με σκυμμένο κεφάλι, σκληρή δουλειά χωρίς πολλά λόγια γιατί έχουμε ακόμα 11 τελικούς».