Μπρατσιάκος: «Σήμερα χαρούμενοι, αλλά αύριο τα κεφάλια χαμηλά»

kymh-mpratsiakosΤη σπουδαιότερη νίκη της πέτυχε η Κύμη απέναντι στον Εθνικό και όπως είναι φυσικό ο Βασίλης Μπρατσιάκος έμεινε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, αλλά και και την κατάθεση ψυχής των παικτών. Ο τεχνικός της ομάδας μίλησε στο eviabasket.gr για τον αγώνα, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο, ο οποίος τους ώθησε στη νίκη.

«Αν και όταν κάνεις πρωταθλητισμό όλα τα ματς από την αρχή του πρωταθλήματος μέχρι τέλους είναι σημαντικά, εμείς ξέραμε ότι όλα τα λεφτά στον πρώτο γύρο ήταν τα τρία τελευταία ματς με Εθνικό, Φάρο Κερατσινίου και Προμηθέα.

Σήμερα, με τη μεγάλη και παλικαρίσια νίκη μας απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα, με τους ίδιους στόχους με εμάς κάναμε το πρώτο βήμα. Με 11 λάθη λιγότερα και 11 κλεψίματα περισσότερα, αλλάζοντας αμυντικά και επιθετικά πλάνα συνέχεια κατά τη διάρκεια του ματς, καταφέραμε δύο φορές να γυρίσουμε από μεγάλες διαφορές το παιχνίδι και με κατάθεση ψυχής των παικτών μου να φτάσουμε στην τελική νίκη.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον υπέροχο κόσμο μας, που ήταν ο 6ος παίκτης μας και μας ώθησε στη νίκη με τη συγκλονιστική συμπαράστασή του.

Σήμερα είμαστε χαρούμενοι, αλλά από αύριο τα κεφάλια χαμηλά, σκληρή δουλειά γιατί την Κυριακή μας περιμένει ένα ακόμη μεγάλο ματς, ένα ακόμα μεγάλο ντέρμπι».