Μπρατσιάκος: «Χάθηκε μια μάχη όχι ο πόλεμος»

kymh-mpratsiakosΕμφανώς στεναχωρημένος από την ήττα αλλά και την κακή εμφάνιση απέναντι στον Φάρο ήταν ο Βασίλης Μπρατσιάκος, ενώ όπως ανέφερε αυτή ήταν η χειρότερη των τελευταίων τεσσάρων χρόνων. Ο τεχνικός της Κύμης σε δηλώσεις του στο eviabasket.gr είπε χαρακτηριστικά: «Ήταν ίσως το χειρότερο μας παιχνίδι, στα 4 χρόνια που είμαι στην ομάδα. Ήταν ένα σπουδαίο ματς για εμάς, αλλά δεν μπήκαμε ποτέ να το παίξουμε. Χάσαμε τις περισσότερες μονομαχίες στο 1vs1, είχαμε 15 λιγότερα ρημπάουντ και 16 λιγότερες κατοχές.

Ο Φάρος μπήκε αποφασισμένος στο ματς, επέβαλε το ρυθμό του και κέρδισε δίκαια. Εμείς πρέπει να δούμε τα λάθη μας, να τα διορθώσουμε και ξεχνώντας όσο πιο γρήγορα γίνεται αυτό το ματς, να επικεντρωθούμε στον επόμενο στόχο μας, στο Σαββατιάτικο αγώνα με τον Προμηθέα στην Κύμη.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον υπέροχο κόσμο μας που ήταν πάλι παρών και δίπλα μας και αν και τους στεναχωρήσαμε σήμερα, τους καλούμε να δώσουν βροντερό παρών στο ματς του Σαββάτου.

Ο σημερινός αγώνας ήταν μια κακή παρένθεση και τίποτα παραπάνω. Ένα κακό ματς δεν μπορεί να μειώσει όλα αυτά που έχει καταφέρει αυτή η ομάδα όλα αυτά τα χρόνια. Είμαστε εδώ, είμαστε ζωντανοί και συνεχίζουμε. Χάθηκε μια μάχη, όχι ο πόλεμος»