Μπόγδανος: «Κώστα Μαρλαφέκα και πάλι σου ζητώ συγνώμη»

Ο Κεραυνός επικράτησε του Εσπέρου στην παράταση, έπειτα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι. Από αυτό όμως δεν έλειψαν οι ύβρεις προς το τέλος του αγώνα από μερίδα Αιγιωτών προς τους παίκτες της πατρινής ομάδας, προκαλώντας την αντίδραση του Κώστα Μαρλαφέκα.  

Ο πρόεδρος του Εσπέρου φέρεται να είπε. “Βρε παιδιά είναι ντροπή. Είμαστε δύο φιλικά και γειτονικά σωματεία που δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Αντίθετα συνεργαζόμαστε χρόνια για το καλό του τοπικού μπάσκετ”.

Το παραπάνω γεγονός ενόχλησε τον Χάρη Μπόγδανο γι΄αυτό και με γραπτή του δήλωση ζήτησε δημόσια συγνώμη από τον Κώστα Μαρλαφέκα.

Αναλυτικά:

“ Θέλω να ζητήσω δημόσια συγνώμη από τη διοίκηση και τους παίκτες του Έσπερου για τις ύβρεις που ακούστηκαν στη διάρκεια του μεταξύ μας αγώνα, από μικρή μερίδα αιγωτών φιλάθλων. Ιδιαίτερα, ζητώ συγνώμη από τον Κώστα Μαρλαφέκα, έναν άνθρωπο που αποτελεί “κόσμημα” για το μπάσκετ και την τοπική κοινωνία γενικότερα. Αν ήμουν στο γήπεδο θα το σταματούσα άμεσα, αλλά δυστυχώς λόγω ασθένειας δεν μπόρεσα να δώσω το παρόν. Ο Κώστας Μαρλαφέκας, για να αναφέρω μόνο ένα μικρό παράδειγμα, μεταξύ άλλων, μας παραχώρησε για δεύτερη χρονιά φέτος έναν αθλητή που ανήκει στην ομάδα του, τον Παναγιώτη Σκόνδρα, όχι μόνο χωρίς το παραμικρό οικονομικό αντίτιμο, αλλά και χωρίς καν τον όρο να μην αγωνιστεί στα μεταξύ μας παιχνίδια, κάτι που συνηθίζεται κατά κόρον σε ανάλογες περιπτώσεις. Κώστα Μαρλαφέκα και πάλι σου ζητώ συγνώμη”!

Πηγή: protionline.gr