Μ. Αλεξίου: “Να θυμηθούμε παλιές καλές εποχές”…

Ο θεσμός του κυπέλλου είναι συνυφασμένος με εκπλήξεις. Κι ο Αίολος Τρικάλων φρόντισε να το επιβεβαιώσει με τη νίκη-πρόκριση στην επόμενη φάση, επί του Πανελευσινιακού. Μία νίκη η οποία έχει πολλαπλές παραμέτρους για τον Αίολο, όπως τόνισε ο συνεργάτης του Γιάννη Τζήμα, ο Μάκης Αλεξίου μιλώντας στο site των Ελλήνων προπονητών. “ Αυτό το ματς θα μας δώσει επίσης τη δυνατότητα να θυμηθούμε παλιές καλές εποχές, καθώς θα έρθει και πάλι στη πόλη μας μία ομάδα Α1”, σχολίασε χαρακτηριστικά ο Αλεξίου, που πάντως φρόντισε να… πετάξει το μπαλάκι του τίτλου του φαβορί στην κατηγορία σε άλλους συλλόγους!

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Για τη μεγάλη νίκη επί του Πανελευσινιακού και το επόμενο παιχνίδι με το Περιστέρι
“Από αυτή τη νίκη κρατάμε ότι παίξαμε κόντρα σε μία δυνατή ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας και ότι δεν είχαμε καμία αγωνιστική απώλεια. Είναι σημαντικό ότι δώσαμε ένα καλό επίσημο παιχνίδι γιατί δυστυχώς στην περιοχή δεν έχουμε ομάδες ίσης ή ανώτερης κατηγορίας που να μπορούμε να παίξουμε φιλικά. Δοκιμάσαμε αρκετά πράγματα και είμαστε ευχαριστημένοι από την εμφάνιση.
Τώρα πλέον με το Περιστέρι δεν αλλάζει κάτι για εμάς. Είναι ένα ακόμα καλό παιχνίδι στο οποίο θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε κάποια πράγματα. Αυτό το ματς θα μας δώσει επίσης τη δυνατότητα να θυμηθούμε παλιές καλές εποχές, καθώς θα έρθει και πάλι στη πόλη μας μία ομάδα Α1. Είναι σημαντικό να συσπειρώσουμε τον κόσμο γύρω από την ομάδα και να γίνει ο Αίολος ομάδα της πόλης. Πρέπει να μαζέψουμε το κόσμο στο γήπεδο”.

Για τους στόχους της ομάδας στη Β’ εθνική
“Ακόμα είναι νωρίς. Αυτή τη στιγμή προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μία ομάδα που θα έχει ρυθμό και θα μπορεί να είναι ανταγωνιστική εντός και εκτός έδρας. Με τους παίκτες που αποκτήθηκαν δεν μπορούμε να κρυφτούμε και να πούμε ότι πάμε μόνο για μία καλή πορεία, όμως στόχος είναι να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Μέχρι τώρα δεν έχουμε πλήρη εικόνα των ομάδων κι αυτό μας κάνει επιφυλακτικούς. Μπορεί να ακούγεται κοινότυπο, όμως στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Γενικά πάντως εμείς δεν θεωρούμε τον εαυτό μας φαβορί υπάρχουν άλλες ομάδες που έχουν αυτόν τον τίτλο”.

Για τις σημαντικές μεταγραφές που έγιναν (Χαρισμίδης, Κακλαμάνος, Τσούτσος, Γκιουλέκας, Παπαχρήστος)
“Κινηθήκαμε σε καλό επίπεδο και η ομάδα ενισχύθηκε σημαντικά. Μεγάλη συμβολή σε αυτό είχε ο κόουτς, Γιάννης Τζήμας, καθώς είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τα παιδιά. Αυτό που θα κάνει τη διαφορά στο πρωτάθλημα δεν είναι τα ονόματα αλλά η σοβαρότητα και η πειθαρχία που θα δείξει η ομάδα στο κάθε ματς. Πρέπει να είμαστε ταπεινοί”.