Συνεχίζει την ενίσχυσή της η ΦΕΑ, προχωρώντας στην τρίτη της μεταγραφή. Ετσι στην ομάδα της ΝΦ/ΝΧ θα αγωνίζεται από την επόμενη χρονιά ο Αλέξανδρος Μπίγγος προσθέτοντας εμπειρία στο δυναμικό της.

Η ανακοίνωση:

«Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ ΕΝΙΣΧΥΘΗΚΕ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΕΙΡΟΥ ΦΟΡΓΟΥΟΡΝΤ

Με έναν παίκτη που ξεχωρίζει για το πάθος και την εμπειρία του στον χώρο των εθνικών κατηγοριών συνεχίζει τον μεταγραφικό της σχεδιασμό η ΦΕΑ.

Κάτοικος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας για τη σεζόν 2021-22 θα είναι ο Αλέξανδρος Μπίγγος, ο οποίος έρχεται στο κλειστό γυμναστήριο “Απόστολος Κόντος” για να προστεθεί στα πολύτιμα “γρανάζια” της μηχανής που δημιουργεί ο Αλέξης Καρατζάς για το νέο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής.
Ο έμπειρος φόργουορντ (2μ.00εκ.) τα μισά της περασμένης σεζόν αγωνίστηκε στην Β’ ΕΣΚΑ με τη φανέλα της Τούφας Χαλανδρίου, ενώ στο ξεκίνημα της περιόδου είχε αρχικά συμφωνήσει με τη Νίκη Αμαρουσίου. Οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις ωστόσο δεν του επέτρεψαν να ακολουθήσει τις υποχρεώσεις της Νίκης κι αποχώρησε πριν κάνει προπονήσεις.
Εκτός, όμως, από το σωματείο των βορείων προαστίων ο Μπίγγος αγωνίστηκε για μια δεκαετία στην Πεντέλη, αποτελώντας αρχηγός της και συμβάλλοντας στην σπουδαία πορεία της από τα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ προς την Β’ εθνική.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ΦΕΑ εν όψει της συμμετοχής της στην Τρίτη τη τάξει εθνική κατηγορία μπάσκετ υλοποιείται με γοργούς ρυθμούς. Ο Αλέξανδρος Μπίγγος είναι το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα των “κυανέρυθρων” έπειτα από τον Βασίλη Καραχάλιο και Θανάση Κοντό, ενώ έχουν ήδη ανανεώσει οι Αλέξανδρος Στεργιάκης, Λευτέρης Καραλευθέρης, Γιάννης Ζήρος, Χάρης Λίτσος, Νίκος Γεωργοπαπαδάκος και Γιάννης Παπακώστας».