Νέος προπονητής ο Παναγιώτης Καυκής στο ΝΕΟΛ

Στα χέρια του Παναγιώτη Καυκή έδωσε την τεχνική ηγεσία η διοίκηση του Ληξουρίου, μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Θανάση Κασαπίδη.

“Η διοίκηση του ΝΕΟΛ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Παναγιώτη Καυκή.
Ο Παναγιώτης, το 2019, όπου και σταμάτησε την ενεργό δράση του ως αθλητής, ανέλαβε την ομάδα του Ηλυσιακού ως πρώτος προπονητής. Κατά τις τρεις χρονιές όπου παρέμεινε εκεί, οδήγησε με επιτυχία τον Ηλυσιακό την πρώτη χρόνια από τη Γ’ εθνική στη Β’ Εθνική, ενώ τις επόμενες δύο χρονιές κατάφερε να τον διατηρήσει στην ίδια κατηγορία.
Ως αθλητής, έχει αγωνιστεί σε κορυφαίο επίπεδο καθώς έχει καταγράψει συμμετοχές στην Euroleague, στο ULEB CUP αλλά και στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας.
Επίσης, αγωνίστηκε σε πολλές σημαντικές ομάδες όπως Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Κολοσσός, Περιστέρι, Νέα Κηφισιά, Ηλυσιακός και Μακεδονικός.
Με τα χρώματα του τελευταίου έφτασε μέχρι τον τελικό του ULEB Cup την περίοδο 2004-2005, χάνοντας το τρόπαιο από τη λιθουανική Λιέτουβος Ρίτας.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το 2005 κατέκτησε το Ασημένιο μετάλλιο φορώντας τη φανέλα με το εθνόσημο στους Μεσογειακούς αγώνες του 2005, στην Αλμέρια της Ισπανίας.
Παναγιώτη, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΝΕΟΛ και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο σου”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της πρόσληψης του Καυκή στο τιμόνι της ομάδας.

Είχε προηγηθεί το “αντίο” στον Κασαπίδη. “Η διοίκηση του ΝΕΟΛ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Θανάση Κασαπίδη. Ευχαριστούμε πολύ τον Θανάση για την άψογη συνεργασία και τον επαγγελματισμό που έδειξε κατά την διάρκεια της παραμονής του στην ομάδα μας! Θανάση, σου ευχόμαστε καλή συνέχεια στη ζωή σου και στην καριέρα σου και είμαστε σίγουροι πως έχεις όλα τα φόντα και τις δυνατότητες να τα καταφέρεις.
Σε ευχαριστούμε πολύ”.