Νέος… συμπαίκτης για την ΑΕΛ η εταιρία La Farm!

Στους δύσκολους οικονομικά καιρούς που διανύουμε η εξεύρεση… συμπαικτών δεν είναι και τόσο εφικτή. Η ΑΕΛ, ωστόσο δείχνει ότι ξέρει καλά τον τρόπο και κυρίως έχει δημιουργήσει τις προϋποθέσεις εκείνες που ανοίγουν την πόρτα στις συνεργασίες. Και έτσι τη νέα περίοδο θα έχει για… συμπαίκτη της στην προσπάθεια της ομάδας την εταιρία La Farm ΑΕ!

Η ανακοίνωση της συνεργασίας με την εταιρία αναφέρει:

“Η διοίκηση του σωματείου και τα μέλη της διοικούσας επιτροπής είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη της συνεργασίας με την εταιρία Little Acre Farm A.E. Σε μια εποχή οικονομικά δύσκολη, όπου ο ερασιτεχνικός αθλητισμός πλήττεται, η εταιρία LA FARM A.E. θα είναι ο βασικός χορηγός του τμήματος μπάσκετ, δίνοντας μια πολύ σημαντική και ουσιαστική βοήθεια, συμβάλλοντας στην καλύτερη λειτουργία του τμήματος και επιτρέποντας να παραμείνουν υψηλοί οι στόχοι, ενώ ο Βαγγέλης Πλεξίδας θα είναι μέλος της διοικούσας επιτροπής”.

Ο εκπρόσωπος της εταιρίας LA FARM Βαγγέλης Πλεξίδας δήλωσε αναφορικά με την χορηγική συμφωνία με την ΑΕΛ. «Ευχαριστώ θερμά την διοίκηση της Ερ. ΑΕΛ καθώς και την διοικούσα επιτροπή του τμήματος Μπάσκετ για την τιμή που μου επιφύλαξαν να μου προτείνουν την θέση του μέλους της διοικούσας επιτροπής. Εκτός από τις μεγάλες καθημερινές επαγγελματικές μου απαιτήσεις που θα δυσκόλευαν την ουσιαστική άσκηση ενός τέτοιου ρόλου, η χορηγία και η στήριξη της ερ. ΑΕΛ έγινε από μένα για λόγους αγάπης προς την ομάδα και εκτίμησης όλων των ανθρώπων που προσφέρουν καθημερινά και αφιλοκερδώς.
Συνεπώς δεν χρειάζεται οποιοδήποτε αξίωμα σε εμένα και το επιστρέφω για να αποδοθεί σε κάποιον απ αυτούς που προανέφερα. Εμένα μου αρκεί να βλέπω τις ομάδες με το ΑΛΟΓΟ στο στήθος να προοδεύουν και να διδάσκουν ήθος, ευγενή άμιλλα αλλά και νίκες. Είμαι ευτυχής που μπορώ και συμβάλλω κατ’ ελάχιστο στην υλοποίηση αυτών των στόχων και θα είμαι πάντα κοντά σ’ αυτή την ομάδα που αγάπησα πραγματικά και θα αγαπώ για πάντα».