Νήαρ Ηστ: «Απαράδεκτα, άρρωστα και πέρα από κάθε λογική του αθλητικού πνεύματος τα επεισόδια»

Με ανακοίνωσή της η Νήαρ Ηστ καταδικάζει τα επεισόδια στο κλειστό του Μαρκόπουλου, επισημαίνοντας ότι όσοι τα δημιούργησαν δεν έχουν καμία σχέση με τον σύλλογο. «Εισήλθαν (σ.σ. οι οπαδοί) στο γήπεδο χωρίς κανέναν έλεγχο λόγω απουσίας παρουσίας αστυνομικής δύναμης και εγκαταστάθηκαν δίπλα στους οργανωμένους φιλάθλους μας», τονίζει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της η Νήαρ Ηστ.

Αναλυτικά:

«Το Δ.Σ της Νήαρ Ηστ καταδικάζει τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στις 21/5/2018 κατά την διάρκεια του αγώνα μεταξύ της ΟΚΑΜ και Νήαρ Ηστ τα θεωρούμε απαράδεκτα, άρρωστα και πέρα από κάθε λογική του αθλητικού πνεύματος.

Οι οπαδοί που δημιούργησαν και συμμετείχαν σε αυτά τα αίσχη δεν είχαν καμία σχέση με την ομάδα μας, εισήλθαν στο γήπεδο χωρίς κανέναν έλεγχο λόγω απουσίας παρουσίας αστυνομικής δύναμης και εγκαταστάθηκαν δίπλα στους οργανωμένους φιλάθλους μας λόγω πληρότητας των υπόλοιπων θέσεων στο γήπεδο οι δικοί μας φίλαθλοι προσήλθαν στο γήπεδο με μισθωμένο πούλμαν από την διοίκηση της ομάδας μας για τον πλήρη έλεγχο αυτών.
Αποδείχθηκε βέβαια ότι οι φίλαθλοί μας δεν είχαν καμία σχέση με τα επεισόδια αφού εξετάστηκαν εξονυχιστικά από στελέχη της ΓΑΔΑ κατά την διάρκεια όλης της νύχτας και δεν αναγνωρίστηκε κανένας απο κανέναν για τυχόν συμμετοχή τους στα επεισοδια άλωστε στο σημειο που έγινε η διακοπή του αγώνα απο τους διατητες δεν μας ευνοούσε καθόλου διότι είχαμε ακόμα 6,5 λεπτά για να διεκδικήσουμε την νίκη καλύπτοντας το -10. Οι οπαδοί αυτοί προφανώς δεν είχαν καμία επαφή με το παιχνίδι αλλά ήθελαν να ικανοποιήσουν τον δικό τους σκοπό για τον οποίον προσήλθαν στο γήπεδο. Δεν γνωρίζουμε κανέναν δεν στηρίζουμε κανέναν και η φιλοσοφία της ομάδας μας δεν συνάδει με αυτούς.

Για το Δ.Σ. Χαμαϊδής Δημήτριος Εκπρόσωπος Τύπου»

.
Διαβάστε ακόμη…