Νίκες για ΠΑΟΚ και Λάρισα στο τουρνουά της Καρδίτσας

Την ευκαιρία να δουν την ομάδα τους ν’ αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ είχαν οι φίλοι της Καρδίτσας, στο πλαίσιο του τουρνουά “Επιστροφή στα γήπεδα”, με τους Θεσσαλονικείς, πάντως να μην… χαρίζονται! Ο ΠΑΟΚ επικράτησε της Καρδίτσας με 94-57 στο δεύτερο παιχνίδι του πολύ δυνατού τουρνουά που φιλοξενείται στο νέο κλειστό της πόλης της Καρδίτσας, με τους παίκτες του Δημήτρη Λιόγα να παρουσιάζονται “αγχωμένοι” και να πετυχαίνουν όλους κι όλους 28 πόντους στα πρώτα 20 λεπτά του φιλικού, την ώρα που ο ΠΑΟΚ “πετούσε” στο παρκέ, έχοντας στο ενεργητικό του 52! Η εικόνα δεν άλλαξε ιδιαίτερα και στη συνέχεια, με την Καρδίτσα να μην μπορεί να βρει τα πατήματά της και να γνωρίζει την ήττα από τον αντίπαλό της με το “βαρύ” 94-57.

Στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας, η Λάρισα επικράτησε του Προμηθέα Πάτρας με 81-73, με τους Νίκο Πανανικολόπουλο και Luis Casimiro να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα.

Το τουρνουά ολοκληρώνεται την Κυριακή 12/9 με τις αναμετρήσεις των Προμηθέα Πάτρας – ΠΑΟΚ(5.00 μ.μ) και Λάρισα – Α.Σ Καρδίτσας (7.15 μ.μ)