Νίκολιτς: «Θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι»

nikolits-stefan-aekΟι αγωνιστικές υποχρεώσεις ξεκινούν ξανά αύριο (5/1) με την ΑΕΚ να υποδέχεται  στο κλειστό της Νήαρ Ηστ στην Καισαριανή τον Φιλαθλητικό και ο Στέφαν Νίκολιτς μίλησε στην επίσημη σελίδα της ομάδα μπάσκετ της ” Ένωσης” στο Facebook «ΑΕΚ BC» για το κρίσιμο ματς.

-Μετά από διακοπή 3 εβδομάδων μπαίνετε πάλι σε ρυθμό αγώνων. Πως αντιμετωπίζετε την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας;

«Περιμένω να είμαστε επαγγελματίες και να μην επηρεαστούμε από τη διακοπή. Μετά από 3 εβδομάδες μπαίνουμε πάλι στο παρκέ για έναν σημαντικό αγώνα και είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάθε αντίπαλο».

-Η ομάδα προέρχεται από μια ήττα στην Αμαλιάδα και αρχίζει ένας σημαντικός κύκλος αγώνων. Πως βλέπεις τη συνέχεια του πρωταθλήματος;

«Έχουμε αφήσει πίσω την ήττα στην Αμαλιάδα και είμαστε συγκεντρωμένοι στο αυριανό παιχνίδι. Βρισκόμαστε στην πρώτη θέση και εκεί θέλουμε να παραμείνουμε».
-Αντιμετωπίζετε το Φιλαθλητικό. Ποιά είναι η άποψη σου για το συγκεκριμένο αγώνα;

«Θα είναι σίγουρα ένα δυνατό παιχνίδι. Ο Φιλαθλητικός είναι μία ομάδα με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας που τρέχει πολύ. Θα έρθει να παίξει χωρίς άγχος και αυτό κάνει από μόνη της την αναμέτρηση πολύ δύσκολη».