Ναούμης: «Έχουμε ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο»

naoumhs-ikaroiΖωντανοί στο κυνήγι της παραμονής τους έμειναν οι Ίκαροι Σερρών, μετά το πέρασμά τους από την Αγία Παρασκευή. Πολύ μεγάλη εμφάνιση για τους νικητές, πραγματοποίησε ο Απόστολος Ναούμης. Ο 21χρονος γκαρντ, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ,  για τη νίκη της ομάδας του, τη μάχη της παραμονής, το κρίσιμο παιχνίδι με τον Ερμή Λαγκαδά που ακολουθεί, ενώ αναφέρθηκε και στις σκέψεις που κάνει για το μέλλον.

Απόστολε, νικήσατε εύκολα στην Αγία Παρασκευή. Θεωρείς ότι σημαντικότερο ρόλο έπαιξε το κίνητρο που είχατε;

«Αν και η διαφορά που νικήσαμε ήταν μεγάλη, το παιχνίδι δεν ήταν τόσο εύκολο. Έχουμε βάλει ως στόχο το 3Χ3 και πήραμε ήδη την πρώτη νίκη. Σίγουρα έπαιξε ρόλο το κίνητρο αλλά στα επόμενα παιχνίδια πλέον, το κίνητρο είναι ακόμη μεγαλύτερο».

Βρίσκεστε σε δύσκολη θέση και παλεύετε για την παραμονή σας. Πιστεύεις ότι αδικήσατε τους εαυτούς σας και φθάσατε σε αυτό το σημείο;

«Σαφώς και έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας. Κάναμε κάποιες ήττες που θα μπορούσαμε να τις είχαμε αποφύγει, όπως με τη Βέροια, τον Φιλαθλητικό και το Παγκράτι. Από την άλλη βέβαια, κάναμε και κάποιες καλές νίκες. Θα μπορούσαμε να ήμασταν σε καλύτερη θέση».

Το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ερμή Λαγκαδά, έχει χαρακτήρα τελικού. Τι θεωρείς ότι πρέπει να προσέξετε, για να πάρετε τη νίκη;

«Το παιχνίδι με τον Ερμή κρύβει πολλούς κινδύνους. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και να επιβάλουμε το ρυθμό μας. Και ο Ερμής όμως από την πλευρά του είναι ομάδα που προσπαθεί να επιβάλει το ρυθμό. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στην έδρα τους χάσαμε με μεγάλη διαφορά αλλά αυτό δεν λέει κάτι. Τώρα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Παίζουμε στην έδρα μας και θα παίξει ρόλο και ο κόσμος αλλά και το άγχος που θα υπάρχει. Πραγματικά το παιχνίδι έχει χαρακτήρα τελικού».

Πως ονειρεύεσαι το μέλλον σου; Τι έχεις στο μυαλό σου για τη νέα σεζόν;

«Δεν σκέφτομαι τη νέα σεζόν. Τώρα το μόνο που έχω στο μυαλό μου, είναι να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία. Ο κόουτς Οικονόμου με πίστεψε και μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω. Μου έδωσε ρόλο στην ομάδα. Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια για του χρόνου. Όλοι στην ομάδα, είμαστε συγκεντρωμένοι στα παιχνίδια που έχουν απομείνει».