“Ναυάγησαν” οι σκέψεις συνεργασίας στην Κομοτηνή

ballΜία πόλη, δύο ομάδες, διαφορετικοί δρόμοι… Η πορεία των δύο εκπροσώπων της Κομοτηνής στο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής της περιόδου 2015-2016 μπορεί να χαρακτηριστεί θετική, με τον ΓΑΣ Κομοτηνής και τον ΜΓΣ ΑΕ Κομοτηνής να εξασφαλίζουν την παραμονή τους, δίχως όμως να πετύχουν το κάτι παραπάνω. Η χρονιά τους έβαλε από νωρίς σε σκέψεις για το τι θα μπορούσαν να πετύχουν βαδίζοντας χέρι-χέρι. Κι αυτή η σκέψη που… τριβέλιζε στο μυαλό κάποιων, επιχειρήθηκε να μετουσιωθεί και σε πράξη με την ένωση των δύο σωματείων.

Φεύ όμως η θεωρία από την πράξη απέχει πολύ, όπως αποδείχθηκε κι όπως γνωστοποιεί με ανακοίνωσή της η ΑΕ Κομοτηνής. Οι συζητήσεις δεν τελεσφόρησαν κι έτσι τα δύο σωματεία θα πορευτούν και τη νέα χρονιά σε διαφορετικούς δρόμους.

“Το τμήμα μπάσκετ της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής ανακοινώνει την διακοπή των συνομιλιών με τους ιθύνοντες του συμπολίτη ΓΑΣ “ΚΟΜΟΤΗΝΗ” για την δημιουργία μίας και ΕΝΙΑΙΑΣ ομάδας μπάσκετ που θα πρεσβεύει την Κομοτηνή πανελλαδικώς.
Η μη ύπαρξη ώριμου έδαφους για μία τέτοια συνεργασία είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορέσει να τελεσφoρήσει αυτή η σκέψη που είχε ξεκινήσει και από τις δύο πλευρές εδώ και μήνες…
Εμείς από το πρωί της Πέμπτης 9 Ιουνίου ξεκινάμε τον σχεδιασμό για την δημιουργία του ρόστερ της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής και την συμφωνία με τον νέο προπονητή της ομάδας και παράλληλα ευχόμαστε στον συμπολίτη ΓΑΣ καλή πορεία στο ερχόμενο πρωτάθλημα…
Το ταξίδι συνεχίζεται με στόχο και όραμα και οδηγό την ανιδιοτελή μας αγάπη για το άθλημα. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε για το καλό του μπάσκετ της πόλης μας!
Η ομάδα της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής”.