Να διατηρηθούν στην κορυφή…

Δυναμικά αναμένονται τα παιχνίδια της 19ης αγωνιστικής με τους πρωτοπόρους να επιθυμούν να διατηρηθούν υψηλά και τις ομάδας που βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις να θέλουν να… αναρριχηθούν!

ΠΑΓΡΚΑΤΙ – ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Μετς, 17:00)

Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι δίνει το Παγκράτι απέναντι στον Αρκαδικό με τους «ροσονέρι» να θέλουν πολύ τη νίκη. Οι γηπεδούχοι παρά τις απουσίας τους (Βράνιες, Δρακόπουλος και Δερμιτζάκης) αναμένεται να τα δώσουν όλα για τη νίκη. Από την άλλη, οι Αρκάδες έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα και να παραμείνουν πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

ΤΡΙΚΑΛΑ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Κατσιμήδιο, 17:00)

Να διατηρηθούν στην πρώτη τριάδα του βαθμολογικού πίνακα θέλουν τα Τρίκαλα, τα οποία υποδέχονται τη Νίκη Βόλου. Η έδρα είναι η δύναμη της θεσσαλικής ομάδας, κάνοντάς την και το φαβορί του αγώνα. Η Νίκη με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη σπουδαία νίκη της περασμένης αγωνιστικής, θα προσπαθήσει για ότι καλύτερο.

ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ – ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (ΔΑΚ Σερρών, 17:00)

Δύο αγωνιστικές χωρίς νίκη είναι πολλές για τους Ικαρους. Οι Σερραίοι απέναντι στη Δόξα θέλουν να πετύχουν μία καλή εμφάνιση και παράλληλα να κατακτήσουν τους δύο βαθμούς, που θα τους διατηρήσει στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας.  Η Δόξα όμως, δεν έχει περιθώρια, ψάχνει οπωσδήποτε νίκες και ένα καλό «διπλό» θα της αναπτερώσει το ηθικό.

Ν. ΚΗΦΙΣΙΑ – ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ (Ν. Κηφισιάς, 17:00)

Η νίκη είναι το ζητούμενο για τη Νέα Κηφισιά, η οποία δεν έχει σκοπό να αφήσει την πρώτη δυάδα του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα των βορείων προαστίων, ξεπέρασε τις απουσίες της και έτσι θα παραταχθεί ενισχυμένη, δίνοντάς της και τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Ο Ερμής όμως, με τονωμένο ηθικό αναμένεται να… χτυπήσει το παιχνίδι και να κάνει τη διαφορά κατακτώντας το «διπλό» που θα του δώσει μεγάλη… ανάσα.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ (Λίντο, 17:00)

Τελικό δίνει το Ηράκλειο απέναντι στον Κόροιβο καθώς η κρητική ομάδα «καίγεται» για τη νίκη. Οι γηπεδούχοι θέλουν πάση θυσία τους δύο βαθμούς ώστε να παραμείνει πάνω από την τελευταία τριάδα της βαθμολογίας.  Οι φιλοξενούμενοι όμως, δεν σκοπεύουν να χαριστούν. Θα παλέψουν, ώστε να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα και να διατηρηθούν στις πρώτες θέσεις.

ΛΑΥΡΙΟ – ΟΦΗ (Λαύριο, 17:00)

Δυνατό αναμένεται το παιχνίδι στο Λαύριο με τους γηπεδούχους να παλεύουν για τη νίκη έπειτα από δύο αγωνιστικές. Ο ΟΦΗ όμως θέλει να πάρει τους δύο βαθμούς που θα τον ανεβάσουν βαθμολογικά χαρίζοντάς του πολλές ελπίδες για την παραμονή.

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ – ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Ζωγράφου, 17:00)

Τη νίκη που θα τον διατηρήσει στην κορυφή θέλει ο Φιλαθλητικός με την ομάδα του Ζωγράφου θέλει να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί της. Η ΚΑΠ όμως θα προσπαθήσει να σταθεί εμπόδιο βάζοντας… φρένο στις νίκες των γηπεδούχων και να σκαρφαλώσει ακόμα ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα.