Να φύγετε αν δεν αντέχετε να χάνετε!!!!

Γεια σας

 Από πού να ξεκινήσει και που να τελειώσει κανείς για την 3η αγωνιστική της Α2 . Παράπονα, ξύλο, διαμαρτυρίες… H  απόλυτη ντροπή για μία ακόμα φορά!!!

Όλο το καλοκαίρι σκέφτονται  πώς θα βρούνε κάποιον να ενισχύσει την προσπάθειά τους είτε αυτός είναι χορηγός είτε είναι το  κράτος, με χρήματα,για  να  κλείσουν παίκτες, προπονητή για να παίξουν στο  πρωτάθλημα και να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις .Μιλάνε για  φιλοξενίες, μιλάνε για fair-play. Ο καλύτερος ας  κερδίσει ακούμε. Μιλάνε για τους διαιτητές, ότι, άνθρωποι είναι κι αυτοί θα κάνουν λάθη δεν πειράζει, μιλάνε για τον  κόσμο και τον καλούν να έρθει  στο γήπεδο με τα παιδιά του, μιλάνε για τα πάντα, πάντα με πίστη και αγάπη για το μπάσκετ.

Όλα αυτά μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα ,γιατί μόλις ξεκινήσει όλα αυτά πάνε περίπατο … Πάνε περίπατο γιατί οι παράγοντες αδυνατούν να πιστέψουν ότι αυτοί  που ήρθαν το καλοκαίρι στην ομάδα τους ,παίκτες, προπονητές , είναι άνθρωποι  και όχι υπεράνθρωποι.

Αδυνατούν να δεχθούν ότι το να τους  πληρώνεις στην ώρα τους  δεν σημαίνει ότι θα κερδίζεις πάντα και προπαντός, δεν τους κάνεις χάρη. Γιατί  στις επιχειρήσεις που έχουν και από τις οποίες κερδίζουν χρήματα  δεν φαντάζομαι να κάνουν το ίδιο …

Αδυνατούν να δεχθούν ότι μόνο η φανέλα  δεν φτάνει για  να κάνεις ομάδα τρεις μέρες πριν το τζάμπολ και να κερδίζεις όλα τα παιχνίδια . Θέλει χρόνο!!! ΟΧΙ τα θέλουν όλα και τα θέλουν γρήγορα ,εδώ και τώρα που λέμε.

Ο κόσμος που καλείτε να έρχεται με τα παιδιά του στο γήπεδο ξαφνικά δεν σας  κάνει και προτιμάτε εκείνον που θα γίνει έκτος παίκτης.  Προτιμάτε   εκείνον που θα έχει ενεργή συμμετοχή και θα μπορεί να καθορίσει την εξέλιξη του αγώνα. Κάτι σαν το ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ με τον Γ.Βούρο όσοι θυμούνται. Μόνο που για να ψηφίσει, αντί  να πάρει τηλέφωνο, θα εκτοξεύει  μια καρέκλα στον αντίπαλo.

Ξέρετε πόσοι  παράγοντες και πρόεδροι υπάρχουν στον κόσμο που βάζουν χρήματα από την τσέπη τους, που ψάχνουν χορηγούς που κλείνουν συμφωνίες για την ομάδα που αγαπάνε;  ΧΙΛΙΑΔΕΣ και μάλιστα χωρίς βοήθεια από το κράτος.

Ναι, να φύγετε αν  δεν αντέχετε να  χάνετε, να φύγετε αν νομίζετε ότι σας αδικούν και δεν το αντέχετε. Δεν θα μας λείψετε όσο νομίζετε. Έχουν φύγει άνθρωποι με μεγαλύτερη προσφορά και όμως αντικαταστάθηκαν.

 Όταν αγαπάς το μπάσκετ το υπηρετείς δίχως απειλές …Όχι, δεν αφήνω έξω από όλα  αυτά τους παίκτες, έχουν την ίδια ευθύνη. Για  να πουλήσουν λίγη μαγκιά και να γίνουν αρεστοί στον προπονητή, στον πρόεδρο,  στο κόσμο ή και για να ικανοποιήσουν τον εγωισμό τους πυροδοτούν καταστάσεις με απαράδεκτες συμπεριφορές σε σχέση με αυτό που αγαπάνε και  υπηρετούν.

Από την άλλη μεριά, στέκεται η διοργανώτρια αρχή αμέτοχη, σαν να μην συμβαίνει τίποτα δείχνοντας ικανοποίηση με όλη αυτή την κατάσταση (Άντε να γυρίσουμε στα  παλιά …)

Ρίχνει ποινές που γελάνε και τα τσιμέντα. Μία αγωνιστική στο Παγκράτι τη στιγμή που οι φίλαθλοί του έχουν κατασκηνώσει από πέρυσι στο παρκέ!!Τώρα που τα μισά γήπεδα την 3η αγωνιστική θυμίζουν αρένα …άντε να τους μαζέψεις.

 Υ.Γ. Φυσικά και δεν είναι όλοι τα ίδια ,υπάρχουν εξαιρέσεις αλλά κοντά στα  ξερά καίγονται και τα χλωρά. Στο χέρι τους είναι να  τους απομονώσουνε…

Την άλλη εβδομάδα ελπίζω να μιλήσουμε  για μπάσκετ ..