Άλλους δύο παίκτες πρόσθεσε στο ρόστερ του ο ΝΕΟΛ για την επόμενη χρονιά στο 2ο όμιλο της Β’ Εθνικής.

Ο Στέφανος Μακαριάδης και ο Εφραίμ Αγγελόπουλος υπέγραψαν στην ομάδα του Ληξουρίου και ανακοινώθηκαν σήμερα (29/7) με κάθε επισημότητα. Πριν από αυτούς ο ΝΕΟΛ είχε ανακοινώσει ακόμα και τους Γιώργο Μανάκα, Θοδωρή Μπακέα, Εφέ Χασάν Ζεκιριέ, Αλέξανδρο Τραυλό.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Στον ΝΕΟΛ θα αγωνίζονται φέτος ο Στέφανος Μακαριάδης και ο Εφραίμ Αγγελόπουλος.

Ο Στέφανος γεννήθηκε το 2003, έχει ύψος 2,03 και αγωνίζεται στις θέσεις των forward. Ξεκίνησε το μπάσκετ από τις ακαδημίες του Καρέα όπου και αγωνίστηκε μέχρι το 2015. Έπειτα, συνέχισε στο παιδικό τμήμα του Πανιωνίου μέχρι το 2019, όπου την τελευταία του χρόνια εκεί κατέκτησε την τριτη θεση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων.

Ακολούθησαν δύο χρόνια στο εφηβικό τμήμα του Παναθηναϊκού, ενώ τις δύο περασμένες σεζόν αγωνίστηκε στη Νορβηγία με τη Froya Basket (Α1 Εθνική Νορβηγίας), όπου πέρυσι κατέκτησε τη 2η θέση στην τελική κατάταξη.

Ο Εφραίμ γεννήθηκε το 2001, έχει ύψος 2, 00μ και αγωνίζεται ως power forward. Το 2018-2019 αγωνίστηκε στο Κορωπί στη Γ Εθνική. Την επόμενη χρονιά συνέχισε την καριέρα του στο Αιγάλεω στη Β Εθνική. Τη σεζόν 2020-2021 φόρεσε τη φανέλα της Αχαγιάς (Β Εθνική), ενώ τη σεζόν 2021-2022 του Ολυμπιακο Βόλου (Β Εθνική). Τέλος, έχει αποτελέσει μέλος των μικρών εθνικων ομάδων.

Στέφανε και Εφραίμ σας καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΝΕΟΛ και σας ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία».