Νησιώτης: «Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία»

nisiwtisΠολύ μεγάλη νίκη στην προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στην κατηγορία πανηγύρισε η Ευρώπη Πευκοχωρίου, καθώς επικράτησε του Ηρακλή  στη Θεσσαλονίκη, σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που κρίθηκε στην τρίτη παράταση.

Εξαιρετική εμφάνιση για τους νικητές, πραγματοποίησε ο Στράτος Νησιώτης, ο οποίος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ.

-Στράτο, πήρατε μία μεγάλη νίκη και μάλιστα σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι. Καθοριστικό ρόλο έπαιξε η θέληση, οι δυνάμεις, η ψυχραιμία, τι;

«Μετά την ήττα από τον Προμηθέα, πεισμώσαμε πολύ και καταλάβαμε ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό. Ήμασταν κοντά στο σκορ σε όλο το ματς με τον Ηρακλή, αυτό τους δημιούργησε άγχος και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη, την οποία αφιερώνουμε στον Φίλιππο Συμεωνίδη που ταλαιπωρείται από τραυματισμό».

-Βρίσκεστε σε πολύ δύσκολη θέση και παλεύετε για την αποφυγή του υποβιβασμού. Θεωρείς ότι στο τέλος θα τα καταφέρετε;

«Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Μαθηματικά δεν έχει τελειώσει κάτι. Δεν μπορώ να πω ότι έχουμε εύκολο ή δύσκολο πρόγραμμα, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

-Την επόμενη αγωνιστική, παίζετε με τους Μαχητές. Τι θα πρέπει να προσέξετε για να πάρετε το ροζ φύλλο;

«Παίζουμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, με όλη τη σημασία της λέξης ομάδα. Έχει παίκτες που είναι χρόνια μαζί, δουλεύουν πολύ και διαθέτουν ένα νεανικό ρόστερ. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε την εμπειρία μας και να τους βγάλουμε από το ρυθμό τους».