Νικητόπουλος: «Ξεκινάμε από το μηδέν!»

Ανανεωμένος και ενισχυμένος μπήκε στο γήπεδο για πρώτη φορά στη νέα σαιζόν 2018-2019 ο ΚΑΟ Κορίνθου το απόγευμα της Παρασκευής . «Ξεκινάμε από την αρχή» διεμήνυσε ο Τάσος Νικητόπουλος προς όλους ,καλώντας εκείνους που παρέμειναν στην ομάδα να «ξεχάσουν» τις περσινές 12 νίκες και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα να δουλέψουν εντατικά ,γρήγορα να «δέσουν» και να ενσωματωθούν ώστε η ομάδα να μπορέσει να μπει στις υποχρεώσεις της καθ όλα έτοιμη, υποχρεώσεις που ξεκινούν με το Κύπελλο στις 16 Σεπτεμβρίου (η ομάδα αντιμετωπίζει εντός τον Δούκα).

«Χρειαζόμαστε πολλή δουλειά για να γίνουμε ομάδα και να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Δεν ξεκινάμε από τις 12 νίκες που κάναμε πέρυσι για να πάμε παραπέρα, ξεκινάμε από το μηδέν!» σημείωσε ο Τάσος Νικητόπουλος, αποδεικνύοντας στην πράξη το Lowprofile που τον χαρακτηρίζει ως προπονητή, έναν προπονητή που δουλεύει ήρεμα, μεθοδικά και στοχευμένα γνωρίζοντας καλά πως για να φτάσεις εκεί που θέλεις πρέπει πρώτα να κάνεις το πρώτο μικρό βήμα και όχι ένα άλμα!

Το μήνυμα του Γενικού αρχηγού: Οι ομάδες ξεκινούν από τα αποδυτήρια!

Τους παίχτες, παλιούς και νέους καλωσόρισε εις εξ αυτών, ο Γενικός Αρχηγός Σταύρος Δανιήλ, ένα καλωσόρισμα γεμάτο από συμβουλές πείρας και εμπειρίας! «Εγώ επειδή είμαι χρόνια στα γήπεδα και από πολλά πόστα ξέρω πως το βήμα παραπάνω που λέει ο κόουτς γίνεται με πολλή δουλειά πολύ κόπο απ όλους , από την Διοίκηση πρώτα και θέλω να πω πως η δουλειά που έγινε από τα παιδιά είναι εξαιρετική! Μετά είναι ο προπονητής και μετά οι παίχτες .Όλοι μας θα πρέπει να είμαστε ψυχή και σώμα εδώ! Πρωταρχικό ζήτημα για μένα, επειδή πέρυσι είχαμε πολλά κρούσματα, είναι ο ένας να σέβεται τον άλλον γιατί ,σας το λέω από την μεγάλη εμπειρία που έχω , οι ομάδες ξεκινάνε -καλώς ή κακώς- από τα αποδυτήρια!

Ανδρέας Καλαντζής: «Μαζί σε όλα, σαν Οικογένεια!»

Το καλωσόρισμα της Διοίκησης στην «επίσημη πρώτη» έγινε από τον Ανδρέα Καλατζή. Οριοθετήθηκε ο πρωταρχικός στόχος η ομάδα να λειτουργεί σαν οικογένεια και δόθηκε το έναυσμα για «καλό μπάσκετ» ώστε ο κόσμος που έρχεται στο γήπεδο ν απολαμβάνει και να χαίρεται και η Διοίκηση να απολαμβάνει το…χόμπι της! «Έχουμε ένα στόχο στον Καό, το ξέρουν όσοι βρίσκονται ήδη μαζί μας, θέλω να το πώς και σ εσάς που φέτος είστε μαζί μας! Στον ΚΑΟΚ είμαστε οικογένεια, λειτουργούμε σαν τέτοια, είμαστε όλοι μαζί, ενωμένοι, δεμένοι και στα καλά και στα κακά! Καις τις χαρές και στις λύπες, αυτή είναι η αρχή μας! Αν δεν καταφέρουμε να γίνουμε οικογένεια, δεν πάμε πουθενά… Στόχους μπορούμε να βάλουμε πολλούς, ξεκινούμε από αυτό που είπε ο κόουτς, να κάνουμε το πρώτο μας βήμα! Μετά θα έρθει το δεύτερο και το τρίτο…

Σαν Διοίκηση είμαστε δίπλα σας σε ότι χρειαστείτε , σας θέλουμε δίπλα μας για να ευχαριστιόμαστε το χόμπι μας! Γιατί για εμάς είναι χόμπι, όχι επάγγελμα! Το βασικότερο απ όλα όμως είναι ο κόσμος που είναι στις κερκίδες να είναι ευχαριστημένος , γιατί έρχεται να δει εσάς, την ομάδα! Την ομάδα που εκπροσωπεί μια πόλη! τα λόγια που απηύθυνε εκ της Διοίκησης ο Ανδρέας Καλαντζής δευτερόλεπτα πριν το κλειστό της Κορίνθου συνταραχθεί από την ιαχή «Κόρινθος» και ο γυμναστής της ομάδας παραλάβει τους παίχτες για την έναρξη του προγράμματος προετοιμασίας υπό το άγρυπνο φυσικά βλέμμα του προπονητή Τάσου Νικητόπουλου!