Νικολάου: «Είναι νωρίς να μιλάμε για άνοδο»

Ο «ράμπο» της Αχαγιάς ’82, Παναγιώτης Νικολάου έχει καταφέρει φέτος να ξεχωρίσει με τις αγωνιστικές του εμφανίσεις ενώ έχει συμβάλει τα μέγιστα στην μέχρι τώρα, καλή πορεία της ομάδας του.

Το ίδιο συνέβη άλλωστε και στο  τοπικό ντέρμπι με αντίπαλο την ΕΑΠ, αφού εκτός από τους 11 πόντους που σημείωσε, ο «Λάου» ήταν εξαιρετικός στην άμυνα και έδωσε βοήθειες τόσο κοντά στο καλάθι όσο και στην περιφέρεια. «Ήταν ένας ιδιαίτερος αγώνας που παρουσίαζε κάποιες ιδιαίτερες δυσκολίες. Βελτιώσαμε αρκετά την άμυνά μας στο δεύτερο ημίχρονο και σε συνδυασμό με την καλή επίθεση σε όλο το παιχνίδι, κερδίσαμε δίκαια έναν ανταγωνιστικό αντίπαλο», δήλωσε ο ίδιος.

Όσον αφορά στο «όνειρο» της ανόδου, ο Παναγιώτης Νικολάου είπε, «οφείλουμε όλοι να συνεχίσουμε τη δουλειά μας διότι είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για σενάρια ανόδου».

Τους ίδιους χαμηλούς τόνους διατηρεί, όταν έρχεται η ώρα να μιλήσει για την προσωπική του βελτίωση, «νομίζω ότι έχει ανέβει η απόδοση ολόκληρης της ομάδας γιατί πλέον, είμαστε πολύ καιρό με τους συμπαίκτες μου και έχουμε πολύ καλή χημεία. Προσωπικά δουλεύω καθημερινά, δίνω τον καλύτερο μου εαυτό σε κάθε αγώνα και αυτό βγαίνει και στο γήπεδο».

Όσον αφορά στο γούρι του, «…φυσικά είναι οι φίλοι μου, που έρχονται σε όλους τους εντός έδρας αγώνα και στηρίζουν τόσο εμένα όσο και την ομάδα. Είναι πάντα δίπλα μου και είναι σημαντικό».