Νικολακόπουλος: «Άμυνα και ρυθμός τα κλειδιά με τον Φάρο»

Με τη δύναμη που προσδίδει η παρουσία του κόσμου ο Πανιώνιος ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για το αυριανό (10/12, 5μ.μ.) εντός έδρας παιχνίδι με τον Φάρο Κερατσινίου. Ο Νίκος Οικονόμου έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του και οι «κυανέρυθροι» θέλουν να κάνουν το «10 στα 10», προκειμένου να γίνει άλλο ένα βήμα για την υλοποίηση του στόχου της επιστροφής στην Α1.

«Μεγάλη νίκη σίγουρα αυτή που πετύχαμε με τον Αίολο στον Αστακό, ήταν ένα παιχνίδι που το θέλαμε πάρα πολύ, μας κράτησε αήττητους στην κορυφή αλλά τώρα έχουμε ένα εξίσου σημαντικό αγώνα. Το αφήνουμε πίσω το παιχνίδι στον Αστακό και σκεφτόμαστε μόνο αυτό με τον Φάρο» υποστήριξε ο Παναγιώτης Νικολακόπουλος και έγινε πιο συγκεκριμένος: «Η ομάδα του Κερατσινίου διαθέτει πολύ καλούς παίκτες και πρέπει να είμαστε πολύ καλοί στην αμυντική μας λειτουργία, να κρατήσουμε τον ρυθμό του αγώνα εκεί που τον θέλουμε εμείς, για να χρησιμοποιήσουμε την έδρα και τον κόσμο, ώστε να φτάσουμε στη νίκη».

Η έδρα είναι το «όπλο» του «Ιστορικού» που περιμένει να γεμίσει το κλειστό της Νέας Σμύρνης, προκειμένου να δοθεί η ώθηση στους παίκτες για να φτάσουν στην δέκατη σερί νίκη στο πρωτάθλημα. «Ο κόσμος μας δίνει πολύ μεγάλο πλεονέκτημα από την αρχή του πρωταθλήματος. Μας έχει στηρίξει πολύ, τον θέλουμε σε κάθε παιχνίδι να είναι κοντά μας και να μας βοηθάει, όπως το κάνει ως τώρα» καταλήγει ο 22χρονος γκαρντ του Πανιωνίου.