Νικόπολη Πρέβεζας: «Έφυγε ο Θοδωρής και μαζί ένα τεράστιο κομμάτι της αθλητικής ιστορίας της πόλης μας»…

Στο πένθος βυθίστηκε η Νικόπολη Πρέβεζας και μαζί το μπάσκετ της Βορειοδυτικής Ελλάδας, καθώς «έφυγε» από τη ζωή ένας από τους μπασκετανθρώπους της περιοχής. Η είδηση της απώλειας του Θοδωρή Μυζίκου βύθισε στο πένθος τον σύλλογο της Πρέβεζας, που σε ανακοίνωσή του τονίζει ότι με την απώλεια του Θοδωρή «… έφυγε ένα τεράστιο κομμάτι της αθλητικής ιστορίας της πόλης μας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νικόπολης Πρέβεζας αναφέρει:
«Ο Σύλλογος μας θρηνεί την απώλεια ενός σημαντικού ανθρώπου , εκ των ιδρυτών και πρωτοπόρων της Καλαθοσφαίρισης στην Πρέβεζα και στην ΒΔ Ελλάδα, του Θοδωρή Μυζίκου.
Έφυγε ο Θοδωρής και μαζί του έφυγε ένα τεράστιο κομμάτι της αθλητικής ιστορίας της πόλης μας. Δύσκολα θα τον φτάσουμε στον ζήλο και την αγάπη του για τα παιδιά και τον αθλητισμό. Αφήνει όμως και ένα τεράστιο έργο το οποίο θα μας θυμίζει πάντα την προσφορά του.
Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στους οικείους του
Καλό ταξίδι Θοδωρή .
Επιθυμία της οικογένειας του εκλιπόντος, αντί στεφάνου, μια κατάθεση στο Σύλλογο Γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια ΦΛΟΓΑ».

Συλλυπητήρια και από την ΕΣΚΑΒΔΕ

Το δικό της αντίο είπε στον Θοδωρή Μυζίκο κι η ΕΣΚΑΒΔΕ. «Το Μπάσκετ στη Βορειοδυτική Ελλάδα θρηνεί εδώ και λίγες ώρες την απώλεια του Θόδωρου Μυζίκου που έφυγε από την ζωή νωρίς το απόγευμα της Κυριακής μετά από μεγάλο αγώνα με την επάρατη νόσο.
Ο πρόεδρος Κώστας Νικάκης, το Δ.Σ. της ΕΣΚΑΒΔΕ, το προσωπικό της Ένωσης και όλοι οι άνθρωποι του αθλήματος με οδύνη και σπαραγμό αποχαιρετούν έναν σπουδαίο εργάτη του αθλήματος και εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους του.
Καλό ταξίδι Θόδωρε…».