Νιπεργιάλης: «Κάποιοι νόμιζαν ότι δεν πρόκειται να ξανασηκωθούμε»

nipergialisΟ Κόροιβος επικράτησε του ΟΦΗ και ο Βασίλης Νιπεργιάλης σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα στάθηκε στη νέα καλή εμφάνιση των παικτών του. Παράλληλα, αναφέρθηκε στη συνέχεια, στον… Φιλαθλητικό, αλλά και στον κόσμο που στηρίζει την προσπάθεια των Ηλείων.

«Ευχαριστούμε τον κόουτς Τακιανό για τα καλά του λόγια, τα οποία αποκτούν διπλή σημασία όταν βγαίνουν απ’ το στόμα ενός ανθρώπου που έχει αφήσει το προπονητικό στίγμα του και η άποψή του έχει βαρύνουσα σημασία. Με τη σειρά μου να πω ότι ο ΟΦΗ είναι μία ομάδα που από την πρώτη μέχρι σήμερα, την 23η αγωνιστική, είναι άκρως ανταγωνιστική, με ένα μπάσκετ που χαίρεται να το βλέπει ο κόσμος και με μια πολύ καλή χημεία ομάδας. Δυσκολεύει κάθε αντίπαλο και παλεύει σε κάθε παιχνίδι μέχρι το τελευταίο λεπτό, κάτι που φαίνεται και στα αποτελέσματα. Για εμάς θα έλεγα ότι το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο, γιατί δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα και κανένα περιθώριο ήττας, καθώς παίξαμε μια μέρα αργότερα από τις άλλες ομάδες και γνωρίζαμε τι είχαν κάνει, κάτι μας βάραινε περισσότερο.

Μετά από το πρώτο δεκάλεπτο, όπου ήμασταν πολύ κακοί αμυντικά, θεωρώ πως ξεκινώντας από την άμυνα, γιατί ξέραμε ότι από αυτή θα γυρίζαμε το παιχνίδι, αντιδράσαμε και νομίζω πως στο τέλος η νίκη μας ήταν δίκαιη και ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε όλη την εβδομάδα. Μετά από το ματς του πρώτου γύρου κόντρα στην Καβάλα είχα βγει και είχα πει ότι τώρα αρχίζει η αντεπίθεσή μας. Κάποιοι νόμιζαν ότι είχαμε πέσει στα σκοινιά, ήμασταν κάτω και δεν πρόκειται να ξανασηκωθούμε. Όσοι ήμασταν στην ομάδα, όμως, ξέραμε ότι και θα σηκωθούμε και θα φτάναμε εδώ που έχουμε φτάσει μέχρι σήμερα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε αυτά τα παλικάρια που παλεύουν σκληρά από την αρχή της χρονιάς. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε αυτόν τον κόσμο, που χωρίς τη συμβολή του δεν θα είχαμε φτάσει μέχρι εδώ σήμερα φυσικά στο staff και στη διοίκηση η οποία είναι πάντα κοντά μας.

Μετά από τη σημερινή νίκη, αν δεν υπήρχε το ματς με τον Φιλαθλητικό όπου έγινε καθορισμός αποτελέσματος, η ομάδα μας θα πανηγύριζε την άνοδο στην Α1 Εθνική Κατηγορία. Αυτή είναι η αλήθεια. Δεν πειράζει, όμως. Στο παιχνίδι που θα χρειαστεί να παίξουμε την άνοδο στην Α1 μέσα στην Αμαλιάδα, να είναι σίγουροι όλοι ότι εμείς θα είμαστε αυτοί που πρέπει, πάντα μαζί με τον κόσμο που θα μας βοηθήσει σε αυτό το πράγμα, ήρθε η ώρα για το μεγάλο βήμα!

Πιστεύω σε αυτά τα παιδιά. Πιστεύω σε αυτή την ομάδα. Πιστεύω σε αυτό τον κόσμο. Εδώ πέρα που φτάσαμε δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Μόνο να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα και γι’ αυτό θα δουλέψουμε από αύριο το πρωί μέχρι να έρθει η ώρα».