Νιπεργιάλης: «Να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας»

nipergialis_koroivos-omadikiΟ Κόροιβος… μπήκε δυνατά στα παιχνίδι καθώς πέτυχε στο πρώτο επίσημο ματς, νίκη απέναντι στην ΑΕΚ. Ο Βασίλης Νιπεργιάλης στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου στο γεγονός πως η ομάδα του πρέπει να βελτιώσει τις αδυναμίες, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο, ο οποίος έδωσε δυνατό “παρών” στο γήπεδο:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς (σ.σ. Βαγγέλη Ζιάγκο) για τα καλά του λόγια. Ήταν μεγάλο στοίχημα για εμάς η καλή φιλοξενία της ιστορικής ΑΕΚ και σίγουρα ο Κόροιβος πέτυχε σήμερα τη μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας του. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου που υπερέβαλαν εαυτό.
Ουσιαστικά, ήταν το πρώτο τους παιχνίδι με κανόνες, καθώς είχαν παίξει την προηγούμενο εβδομάδα ένα καθαρά προπονητικό φιλικό. Η απόδοσή μας κυμάνθηκε σε πολύ υψηλότερα επίπεδα απ’ ό,τι περίμενα. Βέβαια, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως πρόκειται για παιδιά με προσωπικότητα και εγωισμό, στοιχεία που έβγαλαν στο γήπεδο και πήραμε το παιχνίδι. Η νίκη με την ΑΕΚ τελείωσε εδώ. Δεν θα ξανασχοληθούμε με αυτό το παιχνίδι. Αυτό που μας ενδιαφέρει πλέον είναι να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας. Θέλουμε να βάλουμε πολλά πράγματα ακόμα στο παιχνίδι μας. Σήμερα χρησιμοποιήσαμε λίγα και θα είμαστε βελτιωμένοι στο αμυντικό κομμάτι. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που αγαπάει την ομάδα και την στηρίζει. Όλο τον κόσμο που βρέθηκε εδώ. Ευχαριστώ και πάλι τον κόουτς. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας».
Βαγγέλης Ζιάγκος: “Δεν ξεκινήσαμε καλά”

Από την πλευρά του, ο προπονητής της ΑΕΚΒαγγέλης Ζιάγκος, απένειμε τα εύσημα στον Κόροιβο για τη σπουδαία του νίκη, αλλά και για τη φιλοξενία που παρείχε στην ομάδα του:

«Θέλουμε να συγχαρούμε τους ανθρώπους του Κοροίβου για τη δίκαιη νίκη της ομάδας τους και να τους ευχαριστήσω για την άψογη φιλοξενία τους. Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε τρεις παραμέτρους. Η μία είναι η πολύ ζεστή έδρα της Αμαλιάδας, επίσης το γεγονός πως ο Κόροιβος διανύει τη δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας και τα πόδια δεν είναι τόσο βαριά. Συν τοις άλλοις παίκτες με εξαιρετική ικανότητα στο σουτ, όπως έχουν αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια. Ο Κόροιβος δεν είχε τίποτα να χάσει και τελικά τα κατάφερε.

Από την πλευρά μας δεν ξεκινήσαμε καλά. Είμαστε μια ομάδα που βασιζόμαστε σημαντικά στην καλή αμυντική λειτουργία και στα φιλικά η εικόνα μας σε αυτόν τον τομέα ήταν αισιόδοξη. Αυτό δεν συνέβη σήμερα. Δεν ψάχνω δικαιολογίες. Πλέον, πρέπει με ηρεμία και καθαρό μυαλό να βρούμε τα αίτια της ήττας και να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας. Συγχαρητήρια και πάλι στον Κόροιβο».