Νιπεργιάλης: «Το πρωτάθλημα είναι μακρύ»

Οι δύο βαθμοί μπορεί να… ήρθαν για τον Κόροιβο καθώς επικράτησε την περασμένη αγωνιστική επί της Νήαρ Ηστ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχουν περιθώρια εφησυχασμού, αφού ακόμα βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού

Αυτό άλλωστε ανέφερε μεταξύ άλλων στην εφημερίδα «Πρώτη». ο τεχνικός της Αμαλιάδας, Βασίλης Νιπεργιάλης : «Ήταν μια βαθμολογική ανάσα και μια νίκη ψυχολογίας για μας, αλλά δεν πρέπει να σταθούμε άλλο στο ματς με τη Νήαρ Ηστ. Το πρωτάθλημα είναι μακρύ. Τις τελευταίες μέρες δουλέψαμε πολύ και με σοβαρότητα και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι»,  ανάφερε αρχικά και πρόσθεσε:

Επόμενος αντίπαλος ο Ερμής, μία ομάδα που θέλει τη νίκη για να πάρει βαθμολογική ανάσα. Από την άλλη για τον Κόροιβο είναι ευκαιρία να φύγει από τον Λαγκαδά με το «διπλό» καθώς το ματς θα διεξαχθεί  κεκλεισμένων των θυρών:

«Είναι ευκαιρία να χτυπήσουμε το παιχνίδι, αφού ο Ερμής δεν θα έχει τον κόσμο μαζί του. Είναι μια δύσκολη έδρα ο Λαγκαδάς και πρέπει να εκμεταλλευτούμε το γεγονός ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Πάντως, ο Ερμής είναι μια έμπειρη ομάδα, με παίκτες που ξέρουν καλά την κατηγορία».

Στα αγωνιστικά, για ακόμα ένα παιχνίδι δεν θα συμμετάσχει ο Δημήτρης Αθανασιάδης καθώς συνεχίζει να βρίσκεται  στην Καβάλα, ενώ δεν αποκλείεται να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα.