Στη Νέα Φιλαδέλφεια διεξάγεται το πιο αμφίρροπο και “ελκυστικό” παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου. Εκεί, ο Ιωνικός θα υποδεχτεί τον Χολαργό στο αθηναϊκό ντέρμπι του ομίλου, δύο ομάδων που έχουν στόχο την άνοδο στη Β’ Εθνική.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ – ΚΡΟΝΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ (Ταραμπούρα, 17:00)

Δυναμικό αναμένεται το παιχνίδι στην Πάτρα.  Μόλις ένας βαθμός τους χωρίζει, ενώ και οι δύο ομάδες προέρχονται από ήττες.  Σκοπός τους να παρουσιάσουν ένα καλό πρόσωπο που θα τους δώσει τη νίκη, ώστε  να σκαρφαλώσουν στο βαθμολογικό πίνακα.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ – ΜΙΛΩΝΑΣ (Αιγίου, 17:00)

Ενα πολύ δυνατό παιχνίδι. Ο Κεραυνός θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες, ώστε να ελπίζει σε κάτι καλύτερο, αλλά το ματς μόνο εύκολο δεν είναι για εκείνον. Και αυτό γιατί απέναντι του έχει έναν ισχυρό αντίπαλο. Ο Μίλωνας μετράει 4 συνεχόμενες νίκες, θέλει να παραμείνει σε τροχιά ανόδου και γι’ αυτό μόνος του στόχος είναι το «διπλό», αν και δεν λείπουν τα προβλήματα τραυματισμών.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΔΑ (Λουτρακίου, 17:00)

Την πρώτη του νίκη θα επιδιώξει ο Ποσειδώνας, που εμφανίζεται ολοένα και πιο ανταγωνιστικός το τελευταίο διάστημα. Η έδρα, αλλά και ο αντίπαλος, τον κάνουν να ελπίζει για κάτι καλό… Από την άλλη, η Απολλωνιάδα, θέλει να διατηρηθεί πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και γι΄αυτό θα κάνει τα πάντα για να φύγει με τη νίκη από το Λουτράκι…

ΠΟΛΥΒΙΟΣ – ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Μεγαλόπολης, 17:00)

Το φαβορί είναι προφανές στη Μεγαλόπολη, όπου ο Κρόνος θα αντιμετωπίσει τον τελευταίο βαθμολογικά Πολύβιο.  Οι γηπεδούχοι δεν έχουν γνωρίσει ακόμα τη χαρά της νίκης και γι΄αυτό θέλουν να κάνουν σεφτέ. Σίγουρα έχουν δύσκολο έργο καθώς η ομάδα του Αγίου Δημητρίου φιγουράρει στις πρώτες θέσεις και εκεί θέλει να παραμείνει.

ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ  – ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ (Αρχαίας Ολυμπίας, 17:00)

Επειτα από έξι αγωνιστικές ο Εσπερος φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας, όντας μέχρι τώρα αήττητος. Οι πατρινοί θέλουν διατηρήσουν την πρωτιά πρέπει να επικρατήσουν του Ολυμπιονίκη. Η ομάδα της Αρχαίας Ολυμπίας θεωρητικά είναι αδύναμη αλλά η έδρα της και η χαμηλή βαθμολογική θέση της την καθιστούν ακόμα επικίνδυνη.

ΙΩΝΙΚΟΣ Ν.Φ. – ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Ζ. Αλεξάνδρου, 19:00)

Οι υψηλές βλέψεις των δύο ομάδων μετατρέπουν το παιχνίδι στο ντέρμπι της αγωνιστικής. Με 11 βαθμούς η κάθε ομάδα, βρίσκονται μία ανάσα από τον πρώτο Εσπερο και θα επιδιώξουν να παραμείνουν στα ψηλά. Αμφίρροπο παιχνίδι  με τον Ιωνικό να έχει το αβαντάζ της έδρας.