Ντέντα: «Απέχουμε λίγες νίκες από την επίτευξη του στόχου»

Eπιστροφή στην αγωνιστική δράση μετά τη διακοπή της περασμένης εβδομάδας, με τον Λοκρό να ταξιδεύει στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στην Πεντέλη για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα σε ένα και δύσκολο παιχνίδι, κομβικής σημασίας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Με αφορμή το προσεχές παιχνίδι αλλά και την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας , ο center της ομάδας Ντένις Ντέντα δήλωσε : «Μπροστά μας έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Γνωρίζουμε ότι η Πεντέλη είναι δυνατή και έμπειρη ομάδα ειδικά μέσα στην έδρα της. Μπορεί αυτή την στιγμή να αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα τραυματισμών σε βασικούς της παίχτες  αλλα η θέση της στην βαθμολογία και τα αποτελέσματά της αποδεικνύουν ότι αποτελεί ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο. Από την μεριά μας βέβαια θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι κάνουμε όλη τη χρονιά. Θα πάμε και θα διεκδικήσουμε τη νίκη ώστε να ανέβουμε ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία καθώς όλοι ξέρουμε ότι ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια. Άλλωστε η μέχρι τώρα πορεία, μας έχει δείξει ότι παίζοντας με βάση τις δυνατότητές μας και ακολουθώντας το πλάνο του προπονητή μας μπορούμε να καταφέρουμε πολλά».

Μιλώντας για την μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας ο center του Λοκρού συμπλήρωσε: «Ξεκινώντας το πρωτάθλημα όλοι στην ομάδα είχαμε βάλει ώς πρωταρχικό στόχο να πετύχουμε την παραμονή μας στην κατηγορία όσο το δυνατόν νωρίτερα.  Πιστεύω ότι απέχουμε λίγες νίκες από την επίτευξη του στόχου μας κάτι το οποίο μας δίνει τη δυνατότητα να έχουμε το δικαίωμα να κοιτάμε και λίγο πιο ψηλά. Βέβαια για να μπορέσουμε να το πετύχουμε θα πρέπει να το κερδίσουμε μέσα στο γήπεδο. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό, η δουλειά που γίνεται μέσα στις προπονήσεις είναι σκληρή και τα αποτελέσματα φαίνονται μέσα στο παρκέ και μπορώ να πω ότι αν συνεχίσουμε έτσι στο τέλος το πρόσημο θα είναι θετικό. Τέλος, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας, η παρουσία του οποίου είναι συγκλονιστική, μας ακολουθούν σε κάθε παιχνίδι μας – ακόμα και στα εκτός έδρας παιχνίδια νιώθουμε ότι παίζουμε στο γήπεδό μας –  και είναι ο κινητήριος μοχλός μας για να  δίνουμε και την ψυχή μας μέσα στο γήπεδο, οπότε το λίγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τα δίνουμε όλα για να τους ευχαριστούμε».