Από το ξεκίνημα της σεζόν έχουν θέσει υψηλούς στόχους. Ρέθυμνο και ΚΑΟΔ κοντράρονται το Σάββατο (22/1) και όπως είναι φυσικό όλη η προσοχή επικεντρώνεται σ΄ αυτό το παιχνίδι. Ομως και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής περιλαμβάνει δυνατές αναμετρήσεις όπως αυτή της ΑΕΚ Αργους με τον Αμύντα.

Αναλυτικά:

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ – ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Ν. Ερυθραίας, 16:30)

Στην Ερυθραία, το ηθικό μετά την εκτός έδρας νίκη επί του Αμύντα είναι ανεβασμένο. Με όπλο την έδρα η ομάδα του Δημήτρη Χουχουλή θα παλέψει απέναντι στον Πιερικό, για τον οποίο η νίκη αποτελεί μονόδρομος, αφού οι τέσσερις συνεχής ήττες δεν αφήνουν πολλά περιθώρια. Το ευχάριστο είναι ότι ο Δημήτρης Γαλάνης έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ (Τρίπολης, 17:30)

Η νίκη της περασμένης αγωνιστικής στην Κατερίνη έχει τονώσει το ηθικό των παικτών του Αρκαδικού. Η ομάδα του Γιάννη Σμυρνιώτη υποδέχεται τον Απόλλωνα, ο οποίος θέλει να επιστρέψει στις νίκες έπειτα από δύο αγωνιστικές.

ΡΕΘΥΜΝΟ – ΚΑΟΔ (ΔΚΓ Ρεθύμνου, 16:30)

Ντέρμπι κορυφής. Το Ρέθυμνο ξεπέρασε τα προβλήματα που αντιμετώπιζε την περασμένη εβδομάδα και το μόνο που αναζητά είναι η νίκη, ώστε να παραμείνει σε τροχιά ανόδου. Στην αντίπερα όχθη, οι Δραμινοί βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και ο μόνος στόχος είναι να αποδράσουν από την Κρήτη με το «διπλό»

ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ – ΝΗΑΡ ΗΣΤ (Λαγκαδά, 17:30)

Ο Ερμής υποδέχεται στο κλειστό του Λαγκαδά κεκλεισμένων των θυρών τη Νάηρ Ηστ. Οι γηπεδούχοι χρειάζονται πάση θυσία τη νίκη, καθώς μετράνε πέντε συνεχόμενες ήττες. Από την άλλη πλευρά, η Νήαρ Ηστ με προπονητή τον Τόλη Καρνέση θα επιδιώξει να πάρει τους δύο βαθμούς, ώστε να ξεφύγει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

ΑΕΚ ΑΡΓΟΥΣ – ΑΜΥΝΤΑΣ (Αργους, 17:30)

Με… φόρα από το Παγκράτι η ΑΕΚ υποδέχεται τον Αμύντα. Οι Αργίτες έχοντας πολύ καλή ψυχολογία, αλλά χωρίς τον Γιώργο Κοψαύτη, θα παλέψουν για τη νίκη απέναντι στον «πληγωμένο» Αμύντα του Αλέξη Ζαβού.

ΠΑΝΕΛΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ – ΠΑΓΚΡΑΤΙ (Β’ Ελευσίνας, 17:30)

Η έδρα έχει αποδεχτεί ισχυρό όπλο για τον Πανελευσινιακό, αφού είναι αλώβητος. Το συγκρότημα του Γιώργου Σκαραφίγκα θέλει να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στο -ανανεωμένο- Παγκράτι το οποίο έχει στον πάγκο του τον Δημήτρη Παπαδόπουλο.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ – ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ (Ροϊτικων, 17:30)

Για το πρώτο «διπλό» της χρονιάς θα παλέψουν οι Ικαροι Σερρών. Οι «κυανοκίτρινοι» ταξιδεύουν στην Πάτρα χωρίς τον Θανάση Τοπούζη, ενώ από την άλλη, η Ολυμπιάδα θα παλέψει για πάρει τη δεύτερη σερί νίκη της.

ΛΑΥΡΙΟ – ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ (Λαυρίου, 17:30)

Η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος φιλοξενεί τον Κόροιβο. Τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα έχον τονώσει τη ψυχολογία των παικτών του Λαυρίου, ενώ από την άλλη η ομάδα της Αμαλιάδας χρειάζεται τους δύο βαθμούς, ώστε να ξεφύγει από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας.