Ντακούλιας: «Ομάδα πάνω απ’ όλα»

ntakouliasΗ Λιβαδειά έκανε τη μεγάλη έκπληξη στο πρωτάθλημα υποχρεώνοντας τον Φάρο Κερατσινίου στην δεύτερή του ήττα. Εξαιρετική εμφάνιση, πέραν των Γκαγκαλούδη και Δημητριάδη, πραγματοποίησε και ο Χρήστος Ντακούλιας, ο οποίος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ.

-Χρήστο, ‘’πατήσατε’’ στο παιχνίδι του Πανερυθραϊκού και πήρατε τη νίκη απέναντι στον Φάρο. Πως καταφέρατε και φθάσατε σε αυτή την επιτυχία;

«Είχαμε δουλέψει πολύ καλά όλη την εβδομάδα, είχαμε στόχο και έγιναν τα πράγματα όπως τα είχαμε σχεδιάσει. Το θετικό ήταν, ότι ήμασταν κοντά στο ματς σε όλη τη διάρκειά του. Στο τέλος ήμασταν εύστοχοι σε κάποια σουτ, περάσαμε μπροστά και πήραμε τη νίκη».

-Κάποιοι χαρακτηρίζουν τη Λιβαδειά ‘’τρελή ομάδα’’, δηλαδή ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο. Που οφείλεται πιστεύεις αυτό;

«Δεν θα έλεγα ότι είμαστε τρελή ομάδα. Απλά ήμασταν άτυχοι σε κάποια παιχνίδια. Θα πω ότι είμαστε ομάδα πάνω απ’ όλα και παίζουμε πάντα για τη νίκη».

-Τώρα παίζετε με τον Προμηθέα. Τι πιθανότητες δίνεις να πάρετε τη νίκη;

«Είναι μία δύσκολη έδρα. Ο Προμηθέας έχει πολύ καλή ομάδα. Δεν μπορώ να μιλήσω για πιθανότητες, αν όμως παίξουμε καλά και δώσουμε ότι καλύτερο μπορούμε, είναι πολύ πιθανό να κερδίσουμε».