Ντιμπ: «Δεν πρέπει να πέσουμε στην παγίδα τους»

dimpΤην προσπάθεια του να παραμείνει κοντά στην πρώτη τριάδα του νότιου ομίλου θα συνεχίσει αυτή την Κυριακή ο Ιωνικός Νίκαιας. Θεωρητικά το έργο των “κυανόλευκων” είναι εύκολο, με αντίπαλο τον ήδη υποβιβασμένο Προμηθέα Χαλανδρίου, που προέρχεται από εννέα σερί ήττες. Το θέμα όμως είναι να το αποδείξει και στο παρκέ…

«Θεωρητικά είμαστε το φαβορί απέναντι στον Προμηθέα, αλλά πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο» υπογραμμίζει ο Γιάννης Ντιμπ. «Είναι μια επιθετική ομάδα, τα σκορ της είναι υψηλά στα παιχνίδια και δεν πρέπει να πέσουμε στην παγίδα τους. Οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνα και μέσα από την πιεστική άμυνα να βρούμε ρυθμό και στην επίθεση. Νομίζω ότι μπορούμε να πετύχουμε μια νίκη χωρίς να κινδυνεύσουμε εφόσον είμαστε συγκεντρωμένοι. Θέλουμε να έχουμε ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων από ‘δω και πέρα για να έχουμε ένα ψυχολογικό αβαντάζ για τα δύσκολα παιχνίδια που μας μένουν ως το τέλος της σεζόν».

Όσο για το «κλειδί» της αναμέτρησης με τον Προμηθέα Χαλανδρίου, παρατήρησε: «Η άμυνα, διότι αυτή η ομάδα δεν θα έχει άγχος, θα παίξει ελεύθερα και αν δεν είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνα και βρουν ρυθμό μπορεί να μας προβληματίσουν. Αν τους κρατήσουμε σε χαμηλό σκορ νομίζω δεν θα έχουμε κάποιο πρόβλημα να φτάσουμε στη νίκη».