Ντουζίδης: «O Πανευθραϊκός έχει μάθει στα δύσκολα»

Δύσκολη εκτός έδρας αποστολή έχει να φέρει εις πέρας ο Πανερυθραϊκός, καθώς δοκιμάζεται αύριο (Κυριακή 18/11, 17:00) στο κλειστό του Στρέφη, απέναντι στον δεύτερο της βαθμολογίας, Τρίτωνα.

Το απουσιολόγιο του κόουτς Χουχουλή είναι “λευκό”, εν όψει της αυριανής αναμέτρησης, με τον φόργουορντ της ομάδας , Θανάση Ντουζίδη, να ξεκαθαρίζει ότι ο Πανερυθραϊκός έχει μάθει στα δύσκολα, εντοπίζοντας ότι “στα τελευταία παιχνίδια έχουμε δείξει πολύ καλύτερο πρόσωπο”, μέσα από τις δηλώσεις που παραχώρησε στην Επίσημη Σελίδα του Συλλόγου…

“Το αυριανό ματς είναι εξ ορισμού πολύ δύσκολο, μιας και αγωνιζόμαστε με τον δεύτερο της βαθμολογίας, και θεωρητικά είναι από τις πιο απαιτητικές αποστολές της φετινής χρονιάς, σε μία πολύ σκληρή έδρα. Ωστόσο, ο Πανευθραϊκός έχει μάθει στα δύσκολα και όποιος φοράει τη φανέλα του θα πρέπει να είναι μαχητής. Αυτή είναι και η φιλοσοφία του Συλλόγου. Το πνεύμα του μαχητή, λοιπόν, είναι αυτό που θα πρέπει να μας διακατέχει πάντα και είμαστε αποφασισμένοι να τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε το θετικό αποτέλεσμα στο αυριανό παιχνίδι. Έχουμε δείξει ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο στα τελευταία δύο παιχνίδια και η εικόνα μας αυτή είναι “οδηγός” για τη συνέχεια.

Ο κόουτς Χουχουλής πιστεύει πολύ σε εμάς (και παρότι δεν τον έχουμε δικαιώσει ως τώρα, στο τέλος θα δικαιώσουμε την εμπιστοσύνη του), δουλεύει πολύ στις αδυναμίες μας (ατομικά και ομαδικά), προσπαθεί να μας αλλάξει τη σκέψη μας και είναι δίπλα μας, όπως βεβαίως και η διοίκηση. Ειδικά, τώρα στα δύσκολα, που δεν έχουμε ξεκινήσει καλά, οι άνθρωποι της ομάδας είναι στο πλευρό μας μας, είναι ΕΔΩ, και τώρα καταλαβαίνω αυτό που ήξερα και πριν έρθω στην ομάδα, ότι ο Πανερυθραϊκός είναι Οικογένεια. Και η Οικογένεια φαίνεται στα δύσκολα, όχι στα εύκολα…”.