Ντέρμπι κορυφής για τη δεύτερη θέση!

Ενα μεγάλο ντέρμπι (ΚΑΟΔ – Ρέθυμνο) και με πολλά παιχνίδια με σπουδαίο βαθμολογικό ενδιαφέρον διεξάγεται η 26 αγωνιστική. Ετσι, μετά το ντέρμπι των πρωτοπόρων τα μάτια συγκεντρώνονται σε Κατερίνη, Υμηττό, Μετς και Αμαλιάδα:

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ – ΠΑΝΕΡΕΘΡΑΪΚΟΣ (Β’ ΔΑΚ Κατερίνης, 17:30)

Παιχνίδι με πολύ μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τους δύο συλλόγους.  Η ομάδα της Κατερίνης θέλει τη νίκη για να αποφύγει τα… μπλεξίματα, ενώ ο Πανερυθραϊκός θα προσπαθήσει να κρατηθεί… ζωντανός στο κυνήγι της παραμονής.  Για τους φιλοξενούμενους επιστρέφουν μετά από καιρό οι Λάκκας και Καραβανάς.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ – ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Περιβόλας, 17:30)

Με τις δύο ομάδες να έχουν σχεδόν εξασφαλίσει τη σωτηρία τους, οι «μαλανόλευκοι» μετά το σπουδαίο «διπλό» στο Ρέθυμνο, υποδέχονται με υψηλό ηθικό τον Αρκαδικό. Στόχος και των δύο, η ψηλότερη θέση στο βαθμολογικό πίνακα.

ΚΑΟΔ- ΡΕΘΥΜΝΟ (Κραχτίδη, 16:30)

Ντέρμπι κορυφής.  Οι Δραμινοί θέλουν τη νίκη γιατί μόνο η άνοδος δεν… φτάνει καθώς στόχο έχουν το πρωτάθλημα, ενώ οι Κρητικοί χρειάζονται τους δύο βαθμούς αφού σε αντίθετη περίπτωση το Λαύριο… καραδοκεί!  Χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρει ο Λιούμπο Γιοβάνοβιτς, ενώ στην αποστολή του Ρεθύμνου βρίσκεται ο Βαγγέλης Σακελλαρίου.

ΝΗΑΡ ΗΣΤ – ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ (Νήαρ Ηστ, 17:30)

Η Νήαρ Ηστ μπορεί να έχει υποβιβαστεί, αλλά δεν παρατά κανένα παιχνίδι και πολύ περισσότερο στην έδρα της. Οι φιλοξενούμενοι θα παλέψουν για το «διπλό» που θα τους εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία.

ΑΜΥΝΤΑΣ – ΑΕΚ ΑΡΓΟΥΣ (Υμηττού, 17:30)

Τη νίκη που θα τον εξασφαλίσει και μαθηματικά θέλει ο Αμύντας απέναντι στην ΑΕΚ Αργους. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν πάση θυσία τη νίκη που θα τους φέρει πιο κοντά στα στην παραμονή, καθώς στη συνέχεια τους περιμένει δύσκολο έργο. Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα και οι δύο ομάδες.

ΠΑΓΚΡΑΤΙ – ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Μετς, 17:30)

Εχοντας τη συμπαράσταση του κόσμου του για τελευταία φορά τη φετινή σεζόν το Παγκράτι αναζητά τους δύο βαθμούς που θα τον διατηρήσουν πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Από την άλλη, ο Πανελευσινιακός θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες.

ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ (ΔΑΚ Σερρών, 17:30)

Να εκμεταλλευτούν την έδρα τους θέλουν οι Ικαροι Σερρών και να πάρουν τη νίκη που θα τους επιτρέψει να μάχονται για την τρίτη θέση. ΟΙ «πορτοκαλί» θα παλέψουν για το «διπλό» που θα τους φέρει ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο. Χωρίς Συμεωνίδη και Παπούδα θα αγωνιστούν οι «κυανοκίτρινοι», ενώ τους πατρινούς θα ενισχύσει ο Κώστας Τσότσος.

ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ – ΛΑΥΡΙΟ (Αμαλιάδας, 17:30)

Κρίσιμο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, αλλά για διαφορετικούς λόγους. Για τον Κόροιβο είναι επιτακτική ανάγκη η νίκη καθώς χρειάζεται τέσσερις νίκες στα πέντε εναπομείναντα παιχνίδια. Αντίθετα, το Λαύριο θέλει τους δύο βαθμούς, ώστε να διατηρήσει τις ελπίδες του για τη δεύτερη θέση. Χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρει και ο Νίκος Ψυλέας.