Νώντας: «Δεν σέβονται το Ναύπλιο»

oiakasΔεν είναι λίγες οι φορές που ο Οίακας Ναυπλίου είχε τη φετινή σεζόν παράπονα από τη διαιτησία. Απέναντι όμως στον Κεραυνό ήταν το κερασάκι στην… τούρτα, καθώς για δεύτερη φορά φέτος, ο σύλλογος του Ναυπλίου έχουν παράπονα από τον διαιτητή Αντωνίου (είχε προηγηθεί αυτή στην Ακράτα).

Οι παίκτες του Παύλου Νώντα φορτώθηκαν με φάουλ, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι αποβλήθηκαν με πέντε όλοι οι ψηλοί της ομάδας. Ο προπονητής του Οίακα σε δηώσεις του για την αντιμετώπιση που έχει η ομάδα του από τη διαιτησία, ανέφερε

«Οι ομάδες προσλαμβάνουν έναν προπονητή για να παράγει έργο, οι διαιτητές τι παράγουν; Πρέπει να τιμούν τα λεφτά που παίρνουν ή αλλιώς να πάνε να βρούνε χορηγό. Δεν είναι αυτόνομη αρχή, από τα σωματεία πληρώνονται. Οποιος θέλει γίνεται διαιτητές και ότι θέλει κάνει; Δεν σέβονται την προσπάθεια του άλλου. Ο άνθρωπος φαίνεται όταν του δίνεις εξουσία.

Δεν σέβονται το Ναύπλιο. Οι άνθρωποι προπληρώσανε τον Ιανουάριο τα παιδιά για να έχουν λεφτά μέσα στις γιορτές. Πόσοι στο Πανελλήνιο το έχουν κάνει αυτό; Αυτοί οι κύριοι είναι άξιοι σεβασμού».