Ν. Μπουντούρης: “Αυτά τα 18χρονα παιδιά είναι οι ήρωές μου”…

“Υπόκλιση” στα 18χρονα παιδιά του Ολυμπιακού Βόλου από τον προπονητή της ομάδας Νίκο Μπουντούρη. Ο Έλληνας προπονητής παρά την ήττα της ομάδας δεν κρύβει μέσω ανάρτησής του ότι πιστεύει στους παίκτες του, παρόλο που κάποιοι χαρακτηρίζουν τα παιδιά “λύσεις ανάγκης”.

“Για εμένα οι παίκτες μου, αυτά τα 18χρονα παιδιά, είναι οι ήρωες μου”, έγραψε ο Μπουντούρης, προσθέτοντας ότι όπως χαρακτηρίζουν τους 18χρονους “λύσεις ανάγκης”, ίσως κι ο ίδιος να είναι “λύση ανάγκης” για την ομάδα.

Η ανάρτηση του Μπουντούρη αναλυτικά: «Σήμερα η ομάδα μας έχασε. Η αλήθεια είναι ότι αυτά τα παιδιά υπερβάλουν εαυτούς, με ομάδες που έχουν τουλάχιστον δεκαπλάσιο προϋπολογισμό από τον Ολυμπιακό Βόλου.

Για εμένα οι παίκτες μου, αυτά τα 18χρονα παιδιά ,είναι οι ήρωες μου. Πολλοί τους αποκαλούν «λύσεις ανάγκης». Ίσως και εγώ να είμαι μια «λύση αναγκης».

Έχουμε αποφασίσει να είμαστε ομάδα και ο ένας δίπλα στον άλλο. Είμαστε μαζί κάθε μέρα και δουλεύουμε. Προσπαθώ να τους εξηγήσω ότι ο καλός παίκτης γίνεται μόνο μέσα από την φωτιά και τις δυσκολίες.

Όλοι τους διακρίνονται και σίγουρα φέτος βάζουν την βάση για κάτι καλύτερο στο μέλλον. Εγώ θα είμαι πάντα στο πλευρό τους. Τους θαυμάζω».