Ν. Οικονόμου: “Η νίκη σου Παναγιώτη-Ραφαήλ είναι μεγαλύτερη απ’ όλα τα τρόπαια που έχω κατακτήσει”…

Έχει φορέσει τη φανέλα αρκετών μεγάλων ομάδων του ευρωπαϊκού μπάσκετ, έχει πανηγυρίσει τίτλους σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο. Έχει γνωρίσει και έχει συνυπάρξει με αθλητές παγκοσμίου επιπέδου… Κι όμως για το Νίκο Οικονόμου αυτή η συνάντηση έμελλε να είναι η κορυφαία. Να είναι εκείνη που όπως σχολίασε ο ίδιος τον έκανε να νιώθει “τιμή”. Διότι ο μικρός Παναγιώτης-Ραφαήλ, τον οποίο και συνάντησε δεν είναι ένας απλό “μαχητής”. Είναι κάτι παραπάνω. Και στη δική του “μάχη” έχει βρει αρκετούς “συμπολεμιστές”. Όλη την Ελλάδα και όλους τους Έλληνες.

“Σήμερα είχα την τιμή να γνωρίσω από κοντά ένα πλάσμα που κατόρθωσε τόσο μικρός να κερδίσει τον σεβασμό όλων ,να πάρει την αγάπη όλων κ να ενώσει ολόκληρο τον Ελληνισμό”, αναφέρει το σχετικό σχόλιο στο facebook, που “συνοδεύει” τη φωτογραφία του Νίκου Οικονόμου με το μικρό “αγωνιστή” Παναγιώτη-Ραφαήλ στην αγκαλιά του. Και συνεχίζει: “Νιώθω τεράστια τιμή που σε γνωριζω ραφαηλ Παναγιώτη,είσαι το μεγαλύτερο παράδειγμα πως η θέληση για ζωή μπορεί να ξεπεράσει κάθε ατυχία..
Η δίκη σου νίκη ,γιατί μικρέ έχεις ήδη κερδίσει ,είναι πολύ μεγαλύτερη απ όλα τα τρόπαια που έχω κατακτήσει στην καριέρα μου..
Θα το ξαναπώ πως,όταν η περιπέτεια σου τελειώσει θα μπορέσεις να μας διδάξεις πολλά..
Σε ευχαριστώ που σε γνώρισα..

Στις 25/10 καλώ κάθε απλό πολίτη να δώσει το παρόν στον φιλανθρωπικό αγώνα με επίκεντρο τον μικρό μας φίλο!!!
Είμαι σίγουρος ότι το γήπεδο μας θα μοιάζει πολύ μικρό για να χωρέσει τόση αγάπη … “

Νίκος Οικονόμου”.