Ν. Οικονόμου: «Στόχος μου τα παιδιά να μπαίνουν στο γήπεδο και να είναι χαρούμενα»

Θα κρατά το «τιμόνι» του Ερμή Σχηματαρίου ως το 2025 κι εκείνο που θέλει ο Νίκος Οικονόμου είναι να μπορέσει ν’ ανταποδώσει πρωτίστως την αγάπη που έχει λάβει στο Σχηματάρι και εν συνεχεία να δώσει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στις ακαδημίες του συλλόγου. Αυτά αποκάλυψε ο Έλληνας προπονητής μιλώντας το απόγευμα της Τετάρτης (1/9) στο radiothiva.gr, που βρέθηκε στο κλειστό του Σχηματαρίου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του Ερμή Σχηματαρίου:

Για την επέκταση της συνεργασίας του με τον Ερμή Σχηματαρίου έως το 2025: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά εδώ, είναι σαν να είναι μια ομάδα δική μου. Έχω βρει ανθρώπους που μου έχουν δώσει πάρα πολύ αγάπη, έχω δει μια προσπάθεια από πάρα πολλούς ανθρώπους και έναν κοινό στόχο που έχουμε και νομίζω ότι για να μείνω και τόσα χρόνια εδώ είναι μια απόφαση ζωής άρα σημαίνει για εμένα πάρα πολλά».
Για την προσθήκη πολλών νέων παικτών και στις ακαδημίες αλλά και στην ανδρική ομάδα του Ερμή ο. Οικονόμου δήλωσε: «Στόχος για εμένα είναι τα νέα παιδιά να πάρουν ευκαιρίες, να παίξουν στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής μαζί με κάποια έμπειρα παιδιά, αυτός είναι ο στόχος του Ερμή φέτος και οι ακαδημίες να παρουσιαστούν όσο γίνεται ποιο καλοί και να μας αφήσει ο covid γιατί τις προηγούμενες δύο χρονιές που βρίσκομαι εγώ εδώ έχουμε δουλέψει στην ακαδημία γύρω στους έξι μήνες γιατί και πρόπερσι μας είχαν κλειστά από τον Μάρτιο και πέρσι από τον Οκτώβριο. Έχουμε ένα πάρα πολύ σοβαρό πρόγραμμα για τις ακαδημίες μας, δίνουμε πολύ μεγάλη έμφαση εκεί, έχω τρομερή στήριξη από πάρα πολλούς ανθρώπους σε όλο αυτό το εγχείρημα. Για εμένα στόχος μου είναι τα παιδιά να μπαίνουν στο γήπεδο και να είναι χαρούμενα, να μαθαίνουνε πράγματα και νομίζω ότι μέχρι τώρα τα έχουμε πάει πολύ καλά και νομίζω ότι τα καλύτερα έρχονται».

Για το εάν η ομάδα έχει ολοκληρώσει τις μεταγραφές της ή θα προχωρήσει σε επιπλέων προσθήκες ο κ. Οικονόμου είπε: «Νομίζω τις επόμενες ημέρες θα δείτε και τις ανάλογες ανακοινώσεις».

Τέλος ο κ. Οικονόμου απευθυνόμενος στον κόσμο του Ερμή δήλωσε: «Μας έχει λείψει ο κόσμος, ευελπιστούμε να είναι ο κόσμος μαζί μας, έχουμε μια δυνατή έδρα, είμαστε σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα και θέλουμε από τον κόσμο να αγκαλιάσει αυτή την νέα μας προσπάθεια».

Συνεχίζει στον Ερμή Σχηματαρίου ο Νίκος Χάλιος

Ο Νίκος Οικονόμου άναψε το… πράσινο φως, η διοίκηση το είδε κι έσπευσε να κάνει την κίνησή της. Να κρατήσει το Νίκο Χάλιο στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας του Ερμή Σχηματαρίου και τη νέα περίοδο.

Η ανακοίνωση αναφέρει:
«Ο σύλλογος μας ανανεώνει την συνεργασία, με τον αθλητή μας Νίκο Χάλιο. Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να καταφέρουμε να πετύχουμε όλα όσα από κοινού θέσαμε ως στόχο.
Τον πιστεύουμε, μας εμπιστεύεται …ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!!!».

Από την πλευρά του ο παίκτης μετά την ανανέωση της συνεργασίας τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που παραμένω στην οικογένεια του Σχηματαριου. Όταν ο κύριος Οικονόμου σε θέλει μαζί του, έχεις μόνο μια επιλογή!!!
Συνεχίζουμε μαζί για αυτό που τόσο αγαπάμε . . .
Καλή χρόνια σε όλους με υγεία και εύχομαι να μην υπάρξει ξανά διακοπή».

Δείτε το video με τις δηλώσεις του Οικονόμου από το radiothiva.gr

Πηγή: radiothiva.gr