Ξανά στους Ικάρους ο Καμαράκης

Ενας άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομά του με τους Ικάρους, επιστρέφει στον σύλλογο. Ο Στάθης Καμαράκης θα βρίσκεται και πάλι στην ομάδα των Σερρών αναλαμβάνοντας χρέη τεχνικού συμβούλου και προπονητή της ομάδας παίδων. 

Η ανακοίνωση:

«Ο “αρχιτέκτονας” του Σερραϊκού  μπάσκετ, Στάθης Καμαράκης επιστρέφει στην ομάδα του ΓΣ Ίκαροι Σερρών ως τεχνικός σύμβουλος και προπονητής της ομάδας Παίδων! Ο προπονητής που συνέδεσε το όνομά του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Σερραϊκού μπάσκετ, με επιστέγασμα τη μοναδική άνοδο Σερραϊκής ομάδας (μόνο με Σερραίους παίχτες) στην Α’ Εθνική το 1985!

➥Βιογραφικό
Ο Στάθης Καμαράκης διετέλεσε καθηγητής Φυσικής Αγωγής σε σχολεία των Σερρών και στο ΤΕΦΑΑ Σερρών, διδάσκοντας καλαθοσφαίριση.
Στην πολύπειρη προπονητική του καριέρα έχει σημειώσει Ανόδους ομάδων στη Β’ και Α2 Εθνική κατηγορία (Ίκαροι Σερρρών, ΑΟ Καβάλας, BF Ξάνθης, ΓΑΣ Κομοτηνής). Κατέκτησε Πανελλήνιες νίκες σε Πρωταθλήματα Εφήβων, Νεανίδων και Παίδων και Έξοδο στην Ευρώπη (Ίκαροι Σερρών, ΑΟ Σερρών, Αστέρας Καβάλας). Έχει παρακολουθήσει και διδάξει σε αναρίθμητα σεμινάρια και Camp Μπάσκετ για νέους αθλητές, ενώ έχει εργαστεί και ως Ομοσπονδιακός προπονητής στο Αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΕΟΚ και με τη δουλειά του στα τμήματα υποδομών έχει αναδείξει παίκτες σε Εθνικές ομάδες (Παραμανίδης, Μακαράς, Τοπάλης, Γκιουζέλης, Τσάμης κλπ).
➥ Ο ΓΣ Ίκαροι Σερρών καλωσορίζει τον Στάθη Καμαράκη στην οικογένειά του, ευελπιστώντας να αποτελέσει νέα αφετηρία για την πρόοδο και εξέλιξη των νέων αθλητών του Σερραϊκού μπάσκετ!»