Δεν άργησαν να γίνουν ξανά συνεργάτες ο Δημήτρης Χουχουλής και ο Παναγιώτης Χατζής. Όχι στον Απόλλωνα Σμύρνης όμως αυτή τη φορά, αλλά στον Πανερυθραϊκό. Ο σύλλογος της Νέας Ερυθραίας προσέλαβε τον Χατζή στο προπονητικό του επιτελείο, όπου θα αναλάβει το κομμάτι της ενδυνάμωσης και της εκγύμνασης, τόσο στο ανδρικό τμήμα, όσο και στις ακαδημίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ-τμήμα Μπάσκετ ανακοινώνει την επιστροφή του Παναγιώτη Χατζή στο προπονητικό μας επιτελείο, αναλαμβάνοντας το κομμάτι της ενδυνάμωσης και εκγύμνασης της ανδρικής ομάδας, ενώ θα είναι και Υπεύθυνος του προγράμματος μυϊκής ενδυνάμωσης και συναρμογής που θα ακολουθήσει η Ακαδημία μας, την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Ο Παναγιώτης αποτελεί δικό μας παιδί, αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας του Πανερυθραϊκού και, έπειτα από απουσία δύο χρόνων (αρχικά ως συνεργάτης και εν συνεχεία ως head coach στον Απόλλωνα Σμύρνης) επιστρέφει στο δεύτερο σπίτι του, προκειμένου να δώσει συνέχεια στην άκρως επιτυχημένη συνεργασία του με τον κόουτς Χουχουλή.

Μία συνεργασία που κρατάει πάρα πολλά χρόνια και πλην της περασμένης σεζόν δεν έχει διακοπεί ποτέ, αφού ξεκίνησε από τον Δούκα και συνεχίστηκε σε Νίκη Αμαρουσίου, Απόλλωνα Σμύρνης και φυσικά στον Πανερυθραϊκό, που αποτελεί τον μεγαλύτερο και σημαντικότερο σταθμό αμφοτέρων.

Παναγιώτη, σου ευχόμαστε να είσαι πάντοτε υγιής και καλή δύναμη σε αυτό το νέο ξεκίνημά σου στον Πανερυθραϊκό!».