Νέα χρονιά ανέτειλε, νέες ελπίδες φέρνει. Το πρωτάθλημα στον 2ο όμιλο ξεκινάει εκ νέου μετά από τη διακοπή των εορτών και όλοι περιμένουν να δουν πως θα παρουσιαστούν στο γήπεδο ελπίζοντας ότι θα επηρεαστούν από το μεγάλο κενό πολύ λιγότερο απ’ ότι οι αντίπαλοι τους.

Το 2013 αρχίζει στον 2ο όμιλο με «καυτά» ντέρμπι. Το πρώτο εξ αυτών ανάμεσα στο πρωτοπόρο Πευκοχώρι και την πάντα επικίνδυνη Κομοτηνή, η οποία θέλει να ξεχάσει τον τρόπο με τον οποίο τελείωσε το 2012 κάνοντας ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα.

Ένα ιδιαίτερα αμφίρροπο ντέρμπι είναι όμως και αυτό ανάμεσα στην Αγία Βαρβάρα και τον Μαντουλίδη με τη πρώτη να μην θέλει να απομακρυνθεί από τη πρώτη τριάδα, ενώ τα δε εκπαιδευτήρια θα κάνουν ότι μπορούν για να πάρουν το μεγάλο διπλό που θα τους βοηθήσει να πλησιάσουν ακόμη περισσότερο στη κορυφή.

Το «τρίο» της κορυφής συμπληρώνει η Ελευθερούπολη η οποία υποδέχεται τη Μακάμπη που, από τη πλευρά της, αποχαιρέτισε με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά που μας πέρασε επικρατώντας του Πευκοχωρίου.

Νέα χρονιά, νέα αρχή, θέλει να κάνει ο Μακεδονικός δημιουργώντας ένα νέο, νικηφόρο αυτή τη φορά, σερί με πρώτο «θύμα» τους δυναμικούς Τιτάνες Δράμας.

ΧΑΝΘ και Αναγέννηση Φλόγας θα αναμετρηθούν με εντελώς διαφορετικές φιλοδοξίες αλλά κοινή επιδίωξη, τη νίκη. Οι γηπεδούχοι θέλουν το θετικό αποτέλεσμα για να ξεφύγουν από τη βάση του βαθμολογικού πίνακα ενώ οι φιλοξενούμενοι να επιστρέψουν σ’ αγωνιστική δράση με τις λιγότερες δυνατές απώλειες μια που η τελευταία φορά που έδωσαν επίσημο παιχνίδι, ελέω ρεπό, ήταν έναν μήνα πριν!

Ο Ορφέας μέχρι τώρα έδειξε ότι δεν βρίσκεται στη καλύτερη του φάση αλλά, εκτός αν έχει αλλάξει κάτι ριζικά, δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει πολύ μεγάλη αντίσταση από τον Μαρμαρά που αναζητεί ακόμη τη πρώτη του νίκη.

Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής:

Ν. Μαρμαράς – Ορφέας Ν. Σκοπού (Σιθωνίας, 18:00)
Αναγέννηση Φλόγας – ΧΑΝΘ (ΔΑΚ πολίχνης, 18:00)
Αγία Βαρβάρα – Μαντουλίδης (ΔΑΚ Ποταμουδιών, 18:00)
Πευκοχώρι – Κομοτηνή (Ν. Τριγλίας, 18:00)
Ελευθερούπολη – Μακάμπη (Ελευθερούπολης, 18:00)
Μακεδονικός – Τιτάνες Δράμας  (Μακεδονικού, 18:00)
ρεπο ο Απόλλων Καλαμαριάς