Ξεκίνησε η προετοιμασία εν όψει Αμύντα

perkos_gslΕπέστρεψαν χθες (21/11) στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Κυριακής οι παίκτες του Γυμναστικού με τον Στέφανο Πέρκο να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του εκτός του τραυματία (δικέφαλος) Κρίστιαν Κούτρα. Ωστόσο, υπάρχει η αισιοδοξία ότι θα μπει και εκείνος σύντομα στις προπονήσεις προκειμένου να προλάβει τον επόμενο δύσκολο αγώνα με τον Αμύντα εντός έδρας το Σάββατο.

Μετά και την ήττα από τον Φάρο υπάρχει πλέον μεγάλη αναγκαιότητα για επιστροφή στις επιτυχίες και αυτό το έχουν συνειδητοποιήσει άπαντες στην ομάδα. Δεν υπάρχει περιθώριο για άλλες απώλειες βαθμών, οπότε όλοι είναι αποφασισμένοι να καταθέσουν κάθε ικμάδα των δυνάμεών τους στο γήπεδο προκειμένου να έρθει η νίκη.

«Οι απουσίες κόστισαν στο προηγούμενο ματς θα πει ο βοηθός προπονητή του ΓΣΛ, Αντώνης Δούκας για να προσθέσει: «Από σήμερα σκεφτόμαστε μόνο το παιχνίδι με τον Αμύντα και την λέξη «ΠΡΕΠΕΙ», καθώς επιβάλλεται να κάνουμε ότι περνάει από χέρι μας για να πάρουμε το ροζ φύλλο αγώνα το Σάββατο παίρνοντας βαθμολογική ανάσα. Δεν είναι εύκολο ματς αφού ο αντίπαλος είναι έμπειρη ομάδα με καλό προπονητή, όμως αν έρθει στο γήπεδο ο κόσμος της Λάρισας και μας βοηθήσει έχουμε πολλές περισσότερες πιθανότητες για κάτι καλό».

Σήμερα, το πρόγραμμα έχει «βιντεοθεραπεία» για τους «πράσινους» και αμέσως μετά προπόνηση στο κλειστό της Νεάπολης.