Ξεκίνησε η προετοιμασία της εθνικής ανδρών για την Τουρκία…

Η διευρυμένη σύνθεση που θα έχει η εθνική ομάδα των ανδρών στο δεύτερο «παράθυρο» των προκριματικών του FIBA World Cup 2023 στέλνει θετικά μηνύματα. Κι αυτό ήταν το σημείο στο οποίο στάθηκε ο ομοσπονδιακός προπονητής Σωτήρης Μανωλόπουλος στην έναρξη της προετοιμασίας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, το πρωί της Δευτέρας (21/2).

Photo by basket.gr

«Είναι γνωστές και οι ιδιαιτερότητες των παραθύρων και η δυσκολία των αγώνων. Νομίζω δεν έχει νόημα να τα αναλύουμε κάθε φορά. Υπάρχει η ευχάριστη προοπτική της διευρυμένης σύνθεσης σε αυτά τα δύο παιχνίδια, θα περιμένουμε σταδιακά την ένταξη περισσότερων παικτών, ώστε όλοι μαζί να δημιουργήσουμε τις συνθήκες να είναι η ομάδα στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στους σημαντικούς αυτούς αγώνες», σχολίασε ο Έλληνας τεχνικός που είδε μία ντουζίνα από παίκτες να δηλώνουν παρόντες στο πρώτο ραντεβού ενόψει των δύο αναμετρήσεων με την Τουρκία.

Στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων… παρουσιάστηκαν κανονικά οι Δημήτρης Αγραβάνης, Κωστής Γόντικας, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Γιώργος Καμπερίδης, Δημήτρης Κατσίβελης, Γιάννης Κουζέλογλου, Βασίλης Μουράτος, Δημήτρης Μωραϊτης, Νίκος Ρογκαβόπουλος , Γιώργος Τσαλμπούρης, Δημñhτρης Φλιώνης και Βασίλης Χρηστίδης.