Ξεκίνησε προπονήσεις ο Ναύαρχος Βότσης – «Γυρίζουμε σελίδα, καλωσορίζουμε το νέο έμψυχο δυναμικό μας»

Το σήμα εκκίνησης δόθηκε για το Ναύαρχο Βότση, που ξεκίνησε προπονήσεις σε όλα τα του τμήματα. «Γυρίζουμε σελίδα, καλωσορίζουμε το νέο έμψυχο δυναμικό μας», αναφέρει το διοικητικό συμβούλιο, που τη νέα περίοδο εγκαινιάζει την αθλητική συνεργασία του συλλόγου με τον ΠΑΟΚ, υπό την καθοδήγηση του οποίου έχει εκπονηθεί και το προπονητικό πρόγραμμα!

Η ανακοίνωση αναφέρει:
«Στην αφετηρία της νέας αγωνιστικής περιόδου το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού και Πολιτιστικού Συλλόγου “Ναύαρχος Βότσης” ανακοινώνει την έναρξη των προπονήσεων τόσο των αγωνιστικών τμημάτων όσο και των τμημάτων των ακαδημιών του.

Τη φετινή αγωνιστική χρονιά, που ευχόμαστε να μας βρει όλους υγιείς και η εξέλιξη της πανδημίας να μην μας αναγκάσει να διακόψουμε τις δραστηριότητες μας, ο σύλλογος μας γυρίζει σελίδα και εγκαινιάζει μια σπουδαία αθλητική συνεργασία με την Κ.Α.Ε. ΠΑΟΚ.

Υπό την επίβλεψη του τεχνικού διευθυντή της Κ.Α.Ε. ΠΑΟΚ, πανεπιστημιακού καθηγητή και μεγάλης δόξας του αθλήματος κ. Νίκου Σταυροπούλου (Magic), Ναύαρχος Βότσης και ΠΑΟΚ από φέτος θα πορευτούν χέρι με χέρι, με κοινά προπονητικά προγράμματα, κοινή μέθοδο εκμάθησης του αθλήματος και μεθόδους προπόνησης, ημερίδες επιμόρφωσης, μεικτές προπονήσεις – εσωτερικά τουρνουά και άλλες κοινές δράσεις, με σκοπό την καλύτερη δυνατή εκμάθηση των βασικών αρχών του αθλήματος αλλά και την χαρά των μικρών μας αθλητών μέσα από την προπόνηση και τα παιχνίδια.

Με Καλαϊτζή, Καραμουσαλίδη και Κουσούλη το νέο οργανόγραμμα

Οι προπονήσεις των ακαδημιών του συλλόγου ξεκίνησαν το περασμένο Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου, (όπως κάθε χρόνο) στο κλειστό γυμναστήριο του 4ου και 5ου Λυκείου Καλαμαριάς.

Υπεύθυνος οργάνωσης και υπεύθυνος αναπτυξιακού προγράμματος από τη φετινή χρονιά θα είναι ο περιφερειακός προπονητής Θεσσαλονίκης του αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΚ/ΕΚΑΣΘ Απόστολος Καλαϊτζής (τηλέφωνο επικοινωνίας 6986956678), που μαζί με μια πλειάδα καταξιωμένων και έμπειρων προπονητών θα αποτελέσουν το προπονητικό team του Ναυάρχου Βότση.

Παράλληλα από την προηγούμενη εβδομάδα, στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, ξεκίνησε η προετοιμασία των αγωνιστικών τμημάτων.

Τη φετινή χρονιά ο σύλλογος μας έχει την χαρά να έχει στο τιμόνι της ανδρικής του ομάδας, που θα αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική κατηγορία, τον coach Γιώργο Καραμουσαλίδη και ένα roster επανδρωμένο ακόμα και με παίκτες που έχουν περάσει από την Α1, ενώ την καθοδήγηση του πάγκου για το εφηβικό και το παιδικό τμήμα θα έχει ο coach Γιάννης Κουσούλης.

«Ευχαριστούμε γονείς και αθλητές»

Σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, θέλει να ευχαριστήσει όλους τους γονείς και τους αθλητές, που τόσα χρόνια εμπιστεύονται την ομάδα μας και να τους καλέσει να συμπορευτούμε για ακόμα μια αθλητική χρονιά. Να καλωσορίσει στην οικογένεια του Ναυάρχου Βότση όλους τους νέους προπονητές, αθλητές, γονείς και να τους ευχηθεί υγεία, πρόοδο και προκοπή τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων. Να ευχηθεί καλή συνέχεια στην καριέρα τους στους ανθρώπους που αποχώρησαν από τον σύλλογο μετά το τέλος της σεζόν, μακάρι κάποιοι να μην έχουν την τύχη του Νέρωνα που τόσο πολύ θέλουν να του μοιάζουν…».