Ο Λευτέρης Γαλανίδης ισοφάρισε φέτος το ρεκόρ του Κώστα Δάλπα για τις περισσότερες διαδοχικές χρονιές στη Β΄Εθνική (10). Ανέβηκε στην 11η θέση μεταξύ των παικτών με τους περισσότερους αγώνες (232) και απέχει άλλους δύο από τον 10ο Κώστα Ντίνα. Την Κυριακή που πέρασε, πάντως, κατέγραψε ένα άλλο προσωπικό milestone. Στον αγώνα με τον Πιερικό Αρχέλαο έγινε ο 18ος παίκτης στην ιστορία της ΒΈθνικής που ξεπέρασε τους 2.600 πόντους.

Ο έμπειρος γκαρντ του Ανατόλια έφτασε τους 2.607 πόντους, άφησε πίσω του στον ιστορικό πίνακα των σκόρερς τον Γιώργο Φιλιούση και απέχει άλλους 64 από τον 15ο Τάσο Δημητριάδη (2.671). Μπροστά του βέβαια βρίσκονται και δύο παίκτες που συμμετέχουν στο φετινό πρωτάθλημα του βόρειου ομίλου, ο Θανάσης Τοπούζης και ο Γιάννης Μητσάκης…

Ανεβαίνουν Δασκαλόπουλος και Κοθράς

Στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής άλλοι δύο παίκτες αναρριχήθηκαν στον ιστορικό πίνακα των σκόρερς. Ο Γιάννης Δασκαλόπουλος έφτασε τους 2.281 πόντους και ξεπέρασε τον Φοιβο Γυμνόπουλο, μπαίνοντας στο Top 25, ενώ στην 27η θέση βρίσκεται πια ο Θέμης Κοθράς, που έχει σημειώσει συνολικά 2.204 στη Β΄Εθνική.