“Ξεσπαθώνουν” με επιστολή τους απλήρωτοι παίκτες από την περσινή σεζόν του ΚΑΟΚ

Είναι ένα πρόβλημα που εμφανίζεται συχνά-πυκνά σε αρκετές ομάδες, δίχως ωστόσο πάντα να δίνεται άμεσα λύση σ’ αυτό: Απλήρωτα συμβόλαια και συμφωνίες! Και σ’ αυτή την κατηγορία έχουν προστεθεί και παίκτες που αγωνίστηκαν την περασμένη περίοδο στον ΚΑΟΚ και ακόμη περιμένουν να δουν το… χρώμα του χρήματος. Με την υπομονή τους να εξαντλείται και με επιστολή τους να γνωστοποιούν το συγκεκριμένο πρόβλημα, ευελπιστώντας ότι θα υπάρξουν “αυτιά που θα το ακούσουν” για να ξεφύγουν απ’ αυτόν τον “κυκεώνα” των υποσχέσεων και των… “θα” που λαμβάνουν ως απάντηση συνεχώς.

Η επιστολή των επτά παικτών με την οποία διαμαρτύρονται για τα χρωστούμενα του ΚΑΟΚ αναφέρει:
“Διαμαρτυρία παικτών ΚΑΟ Κορίνθου

Αθήνα

13/3/2023

Αξιότιμοι κύριοι,

Η υπομονή μας έφτασε στο τέρμα και μέσω αυτής της επιστολής θέλουμε να γνωστοποιήσουμε το δικό μας πρόβλημα.

Εδώ και ένα χρόνο παραμένουμε απλήρωτοι, και χωρίς να παίρνουμε καμία απάντηση, παρά μόνο υποσχέσεις. Συγκεκριμένα, αυτά που ακούμε είναι θα τακτοποιηθούμε από εβδομάδα σε εβδομάδα, από Παρασκευή ως Δευτέρα με την κοροΐδα να συνεχίζεται.

Κοκορεύεστε ότι φέτος κάνετε πρωταθλητισμό και δεν πληρώνετε παίκτες από την περσινή σεζόν, που έχουν συμφωνήσει ακόμη και μειωμένες αποδοχές, και παρόλα αυτά δεν γίνεται τίποτα.

Προφανώς τη σιωπή μας την λαμβάνεται ως αδυναμία. Ακόμη και τον φροντιστή που έπαιρνε το «τρελό» ποσό των 100 € τον μήνα τον έχετε απλήρωτο.

Οι παίκτες που είχαν την τιμή να αγωνιστούν στον ΚΑΟ Κορίνθου:

Γιάννης Καπώνης

Γιώργος Τσιάκος

Δημήτρης Μακρής

Γιώργος Κωνσταντίνου

Βάκης Λάκοφ

Κώστας Φακοπουλίδης

Κωνσταντίνος Αδαμόπουλος”.