Οδηγός η πειθαρχία και το οικογενειακό κλίμα στο ξεκίνημα της Καλαμάτας

Το οικογενειακό κλίμα ήταν το βασικό συστατικό της πορείας της Καλαμάτας που οδήγησε στην άνοδο στη Γ΄ εθνική. Αυτό θα είναι και φέτος βασικό συστατικό, με τους ιθύνοντες να προσθέτουν την πειθαρχία, το άριστο κλίμα και το σεβασμό στους εαυτούς τους και τους συμπαίκτες τους! Με αυτά τα συστατικά θέλει να πορευτεί ο σύλλογος στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής, όπως τόνισαν τόσο ο προπονητής Θόδωρος Γιαννακόπουλος, όσο και ο γενικός γραμματέας Γιώργος Γιωργακίλας, μιλώντας στους παίκτες.

kalamata_proti_proponisi_sourcesport365Παλιοί και νέοι παίκτες του συλλόγου πάτησαν το παρκέ στο γήπεδο της Τέντας, ανοίγοντας έτσι το νέο “κεφάλαιο” της ομάδας. Με φιλοδοξίες και όνειρα, αλλά και με εμφανή τη διάθεση να κρατήσουν χαμηλούς τόνους. Ο βαθμός δυσκολίας, άλλωστε είναι μεγάλος για τον σύλλογο, κάτι που δείχνουν να γνωρίζουν άπαντες.

“Στόχος η παραμονή”

«Να έχουμε υγεία, είναι το σημαντικότερο. Για μας ζητούμενο είναι να λειτουργήσουμε ως οικογένεια και να έχουμε άριστο κλίμα, όπως πέρυσι”, τόνισε στις πρώτες του κουβέντες ο προπονητής της ομάδας. Ο Θόδωρος Γιαννακόπουλος συμπλήρωσε: “Όσον αφορά τους στόχους δεν μπορεί να είναι άλλοι από την παραμονή στην κατηγορία, γνωρίζοντας πόσο δύσκολο θα είναι αυτό σε έναν σκληρό όμιλο. Θέλουμε να παίξουμε και καλό μπάσκετ για να δικαιώσουμε τις προσδοκίες του κόσμου τον οποίο θέλουμε κοντά μας, να είναι και πάλι ο έκτος παίκτης μας”.

Σεβασμό στους συμπαίκτες, τους προπονητές, τους ευατούς και στον κόσμο που θα έρχεται στο γήπεδο, ζήτησε από τους παίκτες ο γενικός γραμματέας του συλλόγου Γιώργος Γεωργακίλας στην ομιλία του προς τους παίκτες. Σε όσους βρέθηκαν, φυσικά στην πρώτη, διότι υπήρξαν και δικαιολογημένως απόντες. Όπως οι Κούτρης, Σταθάκης, Αντωνόπουλος και Κουτίβας.

Πληροφορίες: sport365.gr